Omelett #middagpå15minutter

#middagpå15minutter
#middagpå15minutter

En omelett til middag er perfekt på dager det må gå litt fort, og torsdager en sånn dag her i huset. Vi har lovet dere middager  som går fort å lage på torsdager og denne resteomeletten er intet unntak. Omelett er dessuten en super måte å bruke opp rester du har liggende i kjøleskapet på.

Vi har laget vår med paprika, spekeskinke og parmesan, men du kan ha i akkurat det du vil av grønnsaker, ost, skinke, pølse, chorizo, kokte poteter osv. Kun fantasien som stopper deg.

Tips: Kok ekstra poteter på dager du har det til middag. Da har du alltid klart de dagene det må gå litt fort.

Resteomelett på 15 min:

  • 4-5 egg
  • 2 ss melk/fløte/vann
  • paprika i strimler
  • spekeskinke
  • cherrytomater
  • friske urter
  • parmesan/gulost eller feta (bruk det du har)
  • salt/pepper etter smak
  • olivenolje/smør til steking

Pisk sammen egg og melk. Fres opp grønnsaker og skinke/pølse i olivenolje, senk varmen å tilsett eggeblandingen. Sett på lokk å la det putre til omeletten har stivnet.

Server med godt (glutenfritt) brød til og gjerne en grønn salat.

Oppskrift på luftig frøloff finner du her

#middagpå15minutter
resteomelett #middagpå15minutter
resteomelett #middagpå15minutter

Lykke til!

Pappa´n til Sevastianos

#pappautengluten #kapersoliven #spisoppmaten #glutenfri #omelett #cølaki #cøliakiforingen #middagpå15minutter #marathon #running #daddy #theglutenfreedad #cooking #glutenfree #food #celiac

Pappa uten gluten
Aktiv, matglad familie som lager glutenfri mat grunnet Sevastianos på 10 år med cøliaki.
Bestill Den store glutenfrie julebakeboka her. Fri frakt og maks rabatt. Trykk her for å bestille