Omelett

Omelett i matpakken

En omelett er både enkel å lage, god og ikke minst glutenfri. Perfekt i matpakken, men også til middag, da gjerne med en salat til. Du kan toppe den med det aller meste. Her er det kun fantasien som begrenser deg.

Du trenger;

  • 3 egg
  • 2-3 ss vann eller fløte
  • salt/ pepper
  • Smør til steking

Ost/skinke/ brokkoli

Pisk sammen egg og vann/ fløte. Smelt smøret å ha røren i pannen. Legg skinke, revet ost og brokkoli på den ene halvparten når eggeblandingen er nesten stivnet. La omeletten steke noen sekunder før den andre halvparten brettes over.

Lykke til!

Pappa´n til Sevastianos

 

Pappa uten gluten
Aktiv, matglad familie som lager glutenfri mat grunnet Sevastianos på 10 år med cøliaki.
Hurra! Boken vår 'Den store glutenfrie bakeboka' kan endelig bestilles!Trykk her for å bestille