Nyhet - Besøk vår nettbutikk
her

På´an igjen

Ny bok
Ny bok

I dag har vi vært i et veldig spennende møte!  Vi har nemlig vært i møte med vår fantastiske redaktør Anne- Marie. Det er nå litt over et år siden boken vår "Den store glutenfrie bakeboka" kom ut, og den fikk helt fantastisk mottagelse takket være dere.

Ideen til en ny bok har ligget i bakhodet helt siden vi trykket "send" på siste del av manuset til den første boken. Vi har derfor hatt et møte i dag for å snakke om bok nummer to, og vi gleder oss enormt til å sett i gang med dette.

Første bok holdt vi hemmelig nesten frem til slutten. Denne gangen ønsker vi at dere er med i prosessen. Det er dere som vet aller best hva dere savner mest i hverdagen. Dette blir en bok med fokus på middager og enkel hverdagsmat for hele familien. Vi skal skal ikke si så mye om innhold enda, men vi vil veldig gjerne at du legger igjen en kommentar under dette innlegget om hva du ønsker aller mest skal være med av oppskrifter. Er det en oppskrift  du har savnet eller en rett du tenker at MÅ med i denne boken? Vi blir veldig glade for din tilbakemelding, og kanskje nettopp ditt ønske får plass i boken vår!

 

Stor klem fra oss!

 

 

 

Pappa uten gluten
Aktiv, matglad familie som lager glutenfri mat grunnet Sevastianos med cøliaki.