Pappa uten gluten
Ny bok
Ny bok

På´an igjen

I dag har vi vært i et veldig spennende møte!  Vi har nemlig vært i møte med vår fantastiske redaktør Anne- Marie. Det er nå litt over et år siden boken vår “Den store glutenfrie bakeboka” kom ut, og den fikk helt fantastisk mottagelse takket være dere.

Ideen til en ny bok har ligget i bakhodet helt siden vi trykket “send” på siste del av manuset til den første boken. Vi har derfor hatt et møte i dag for å snakke om bok nummer to, og vi gleder oss enormt til å sett i gang med dette.

Første bok holdt vi hemmelig nesten frem til slutten. Denne gangen ønsker vi at dere er med i prosessen. Det er dere som vet aller best hva dere savner mest i hverdagen. Dette blir en bok med fokus på middager og enkel hverdagsmat for hele familien. Vi skal skal ikke si så mye om innhold enda, men vi vil veldig gjerne at du legger igjen en kommentar under dette innlegget om hva du ønsker aller mest skal være med av oppskrifter. Er det en oppskrift  du har savnet eller en rett du tenker at MÅ med i denne boken? Vi blir veldig glade for din tilbakemelding, og kanskje nettopp ditt ønske får plass i boken vår!

 

Stor klem fra oss!

 

 

 

14 Responses

 1. Ooo gleder meg. Gjerne noe tyrkisk tynnbrød til å lage kebab med! Type lavash eller yufka. 🙂

 2. Greske delikatesser, gjerne med bilder og illustrasjoner fra øya deres PS: bakeboken deres brukes ukentlig

 3. Gleder meg allerede! Forrige bok er super! Jeg Ønsker meg oppskrifter med spesifisert type mel, ikke bare «glutenfritt lyst mel» etc. De ulike melblandingen har svært ulike egenskaper og gir svært ulikt resultat. Som fersk cøliaker er jeg mektig lei av prøving og feiling, og å kaste mislykkede bakeprosjekter i søpla… Jeg vil vite hva som funker i akkurat den oppskriften!

   1. Jeg har dilla på scones og baker de ukentlig, må-ha-mat til helgefrokosten 😀
    Ønsker: Sauser, jevninger, supper, pølsebrød.
    Kunne tenkt meg oppskrifter til julebaksten også jeg 😉

 4. Savner en deilig formaggio saus til pastaen, samt et alternativ til nydelige pasta de parma som jeg var så glad i:)

 5. Asiatisk mat Og norsk tradisjon mat. Veldig greit med enkle oppskrifter og en info om hvor ingredienser kan kjøpes. Jeg er super glad for bakeboken deres og gleder meg til deres nye bok kommer ut. Mvh Jane Søby

 6. Min datter på 8 år har nylig fått påvist cøliaki, og det hun savner aller mest er noen skikkelig gode tacolefser/tortillalefser (som ikke smaker som lomper).

  Ellers ønsker vi oss oppskrifter på enkle, sunne og raske hverdagsmiddager, som gjerne kan lages i en fei mellom skole og fritidsaktiviteter 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You Might Also Enjoy

Glutenfri cannelloni med kjøttfyll

, ,

Glutenfrie Dumlekjeks

Glutenfri sjokoladekake med godis til halloween

Glutenfrie frokost pannekaker

Cous cous salat med halloumi, rødbeter & mynte

Glutenfri grov pai med fetaost og spinat

NYHETSBREV

Skriv deg på vårt nyhetsbrev og få oppskrifter, tips og informasjon om nye produkter, tilbud og rabatter, rett i innboksen.