Pancake heaven

papautengluten.no

image

Amerikanske pannekaker;

  • 300 gr glutenfritt mel. Eks Toro lys melblanding.
  • 3 dl laktosefri melk
  • 50 gr smør
  • 2 egg
  • 1 ts bakepulver
  • 1 ss sukker
  • 1 ts salt

+Smør til steking.

Smelt smøret og la det avkjøles litt før det blandes med melk og egg. Visp lett sammen. Meierismør gir ekstra god smak pü pannekakene.

Bland sammen glf mel, sukker, salt og bakepulver. Hell i egg og melkeblandingen litt etter litt, rør til du har en klumpefri røre. La pannekakerøren svelle i 10-15 minutter. Røren skal vÌre litt tykkere enn vanlig pannekakerøre.

Smelt 1 ss skje smør i stekepannen. Stek pannekakene pü middels varme. Nür kakene sveller opp og bobler litt pü overflaten, kan du vende dem. Avkjøl pannekakene pü rist og server med friske bÌr.

Lykke til!

pappa’n til Sevastianos

 

Pappa uten gluten
Aktiv, matglad familie som lager glutenfri mat grunnet Sevastianos pü 10 ür med cøliaki.
Forhündssalget har üpnet for vür nye bok! Fü boken før lansering med fri frakt og maks rabatt. Trykk her for ü bestille