Pasta carbonara della Sevastianos

Denne oppskriften har tatt utgangspunkt i en klassisk pasta carbonara, men i og med at Sevastianos er kokken bak denne oppskriften har vi forenklet den litt. Han laget også en versjon for en tid tilbake, men har nå i følge han selv, perfeksjonert den litt.

Ingredienser

  • 1 pakke glutenfri spagetti.
  • 2 pakker strimlet bacon
  • 1 dl fløte
  • 70 g revet ost. Bruk gjerne forskjellige oster
  • 3 ss valgfrie urter som basilikum, timian, persille mm
  • 1 fedd hvitløk
  • 4 ss smør.
  • Salt / pepper etter smak

Revet parmesan til topping.

Kok pasta som anvist på pakken.

Stek bacon i smør sammen med hvitløk og urter.

Ha i fløten, vend inn osten og la det koke forsiktig på svak varme i noen minutter. Bland inn pasta og server med revet parmesan, salt og nykvernet pepper.

#pappautengluten #glutenfri #pasta #carbonara #barnaskjøkken #denstoreglutenfriebakeboka #cøliaki #godtno #glutenfree #pastanight #foodblogger #cookbook #marathon #runner #food #celiac

Pappa uten gluten
Aktiv, matglad familie som lager glutenfri mat grunnet Sevastianos på 10 år med cøliaki.
Hurra! Boken vår 'Den store glutenfrie bakeboka' kan endelig bestilles!Trykk her for å bestille