Pasta carbonara della Sevastianos

Denne oppskriften har tatt utgangspunkt i en klassisk pasta carbonara, men i og med at Sevastianos er kokken bak denne oppskriften har vi forenklet den litt. Han laget også en versjon for en tid tilbake, men har nå i følge han selv, perfeksjonert den litt.

Ingredienser

  • 1 pakke glutenfri spagetti.
  • 2 pakker strimlet bacon
  • 1 dl fløte
  • 70 g revet ost. Bruk gjerne forskjellige oster
  • 3 ss valgfrie urter som basilikum, timian, persille mm
  • 1 fedd hvitløk
  • 4 ss smør.
  • Salt / pepper etter smak

Revet parmesan til topping.

Kok pasta som anvist på pakken.

Stek bacon i smør sammen med hvitløk og urter.

Ha i fløten, vend inn osten og la det koke forsiktig på svak varme i noen minutter. Bland inn pasta og server med revet parmesan, salt og nykvernet pepper.

#pappautengluten #glutenfri #pasta #carbonara #barnaskjøkken #denstoreglutenfriebakeboka #cøliaki #godtno #glutenfree #pastanight #foodblogger #cookbook #marathon #runner #food #celiac

Pappa uten gluten
Aktiv, matglad familie som lager glutenfri mat grunnet Sevastianos på 10 år med cøliaki.
Forhåndssalget har åpnet for vår nye bok! Få boken før lansering med fri frakt og maks rabatt. Trykk her for å bestille