Nyhet - Besøk vår nettbutikk
her

Pastamaskin fra Bakeren og kokken!

pappautengluten.no
pappautengluten.no

Jeg elsker en hjemmelaget god pasta i en fyldig pastasaus.  For noen dager siden fikk jeg denne pastamaskinen i posten fra Bakeren og kokken .Denne  har jeg gledet meg enormt til å teste, for det er noe med muligheten for en med cøliaki  å kunne nyte deilig fersk pasta, noe som er nesten komplett umulig å få tak i i butikk.

Denne har også så utrolig mange valgmuligheter. Du kan lage tagliatelle, spagetti, ravioli, pastaplater, pastaputer, pappardelle, you name it! Gjett om det skal lages mye digg pasta her i huset fremover. Oversikt over deres pastamaskiner finner du her.

Sevastianos ELSKER også pasta. Virkelig elsker det, og er det noe han har savnet etter at han fikk cøliaki så er det fersk og glutenfri pasta. Han har gledet seg i dagevis til å teste denne maskinen og det har jeg også gjort. Den skuffet ikke! Den var enkel i bruk og har utrolig mange funksjoner. Vi laget tagliatelle med spekeskinke, sopp, oliven, tomat og mozzarella. Det ble så godt! Denne maskinen kommer vi til å bruke ofte, for med vårt forhold til pasta og pizza skulle du nesten tro at vi var italienere:)

Oppskrift på hjemmelaget pasta finner du forøvrig her

Bakeren og kokken har ett enormt utvalg av kjøkkenutstyr på nett. De har også flott kundeservice og superrask levering, så dette stedet kan jeg virkelig anbefale deg å handle fra!

"Bakeren og Kokken jobber for at du skal kunne virkeliggjøre dine kjøkkendrømmer. Vi vil at du skal ha så gode forutsetninger som mulig for å lykkes på kjøkkenet. Både når det gjelder følelsen et kjøkken formidler avhengig av innredning, kjøkkenredskapene som gjør matlagingen og bakingen enklere og sluttresultatet bedre. Vi vil gi nytt liv til all den passion som finnes på og rundt kjøkkenet. Vi er overbevist om at hvem som helst kan lykkes på kjøkkenet og at gleden blir mye større med riktig redskap.
Det handler ikke bare om det som til slutt havner på tallerkenen, men også om reisen dit."

Veldig mange synes at det kan være litt vanskelig å bake glutenfritt, og derfor er det så viktig å ha utstyr som gjør det litt lettere.

Nå som det nærmer seg jul kan det være en god ide å ta en titt på produktene deres. Det er så deilig å gjøre seg ferdig med julehandelen på nettet mens du sitter i fred og ro i egen stue. De har utrolig mange flotte produkter og jeg vet allerede om flere jeg håper ligger under mitt juletre i år. Mer deres produkter finner her

 

 

Imperia pasta sett fra bakeren og kokken
pappautengluten.no
pappautengluten.no
glutenfri pasta fra pappautengluten.no
glutenfri pasta fra pappautengluten.no
glutenfri hjemmelaget pasta fra pappautengluten.no

Til pastamaskinen følger det også med ett instruksjonshefte det kan være lurt å lese før du setter i gang:

pappautengluten.no
pappautengluten.no

Sjekk også ut Bakeren og kokken for mer informasjon om de og deres produkter.

De har nå startet nedtellingen til Black Friday med Black Week, og har gode tilbud hver dag frem til fredag. Mer om det  finner du her

For ordens skyld; produktet er sponset

Pappa´n til Sevastianos

#pappautengluten #bakerenogkokken #pastamaskin #glutenfri #hjemmelaget #pasta #aktiv #matglad #pappa #utengluten #cøliaki #cøliakiforeningen

 

Pappa uten gluten
Aktiv, matglad familie som lager glutenfri mat grunnet Sevastianos med cøliaki.