Pitabrød med artisjokkdip og røde bønner

/Reklame BFree/

Disse pitabrødene fra BFree er perfekt til å fylle med noe godt på kjøttfrie dager. Vi har bestemt oss for flere plantebaserte dager her i huset og da er denne oppskriften perfekt.

Ingredienser:

  • 1 pk pitabrød fra BFree
  • 1 pose feldsalat eller ruccula
  • Artisjokk dipp
  • Røde bønner eller kikerter
  • Noen ss olivenolje
  • Salt og nykvernet pepper etter smak

Varm pitabrød som anvist på pakken. Legg bønnene i en skål med litt olivenolje , krydre med salt og pepper.

Fyll pitabrød med bønner, salat og artisjokkdip.

Oppskrift på artisjokkdip finner du her.

#pappautengluten #vegansk #vegetar #kjøttfrimandag #artisjokk #dip #trening #kosthold #familie #pappa #utengluten #cøliaki #matbloggsentralen #godtno #marathon #runner #dad #cooking #glutenfree #food #celiac #meatfreemonday #vegetarian #vegan #recipe

Pappa uten gluten
Aktiv, matglad familie som lager glutenfri mat grunnet Sevastianos på 10 år med cøliaki.
Hurra! Boken vår 'Den store glutenfrie bakeboka' kan endelig bestilles!Trykk her for å bestille