Pitabrød med artisjokkdip og røde bønner

/Reklame BFree/

Disse pitabrødene fra BFree er perfekt til å fylle med noe godt på kjøttfrie dager. Vi har bestemt oss for flere plantebaserte dager her i huset og da er denne oppskriften perfekt.

Ingredienser:

  • 1 pk pitabrød fra BFree
  • 1 pose feldsalat eller ruccula
  • Artisjokk dipp
  • Røde bønner eller kikerter
  • Noen ss olivenolje
  • Salt og nykvernet pepper etter smak

Varm pitabrød som anvist på pakken. Legg bønnene i en skål med litt olivenolje , krydre med salt og pepper.

Fyll pitabrød med bønner, salat og artisjokkdip.

Oppskrift på artisjokkdip finner du her.

#pappautengluten #vegansk #vegetar #kjøttfrimandag #artisjokk #dip #trening #kosthold #familie #pappa #utengluten #cøliaki #matbloggsentralen #godtno #marathon #runner #dad #cooking #glutenfree #food #celiac #meatfreemonday #vegetarian #vegan #recipe

Pappa uten gluten
Aktiv, matglad familie som lager glutenfri mat grunnet Sevastianos på 10 år med cøliaki.
Forhåndssalget har åpnet for vår nye bok! Få boken før lansering med fri frakt og maks rabatt. Trykk her for å bestille