Pappa uten gluten
Pizza della Sevastianos
Pizza della Sevastianos

Pizza della Sevastianos

GLUTENFRI PIZZA DELLA SEVASTIANOS Trenger du tips til en barnevennlig (like effektiv for voksene) pizzadeig skal du forsøke Sevastianos sin. Den er enkel å lage, hever perfekt, og er like enkel å kjevle ut som en «vanlig» pizza. .Denne oppskriften er perfekt å gi til skolen (mat og helse), i barnehagen eller som tips når noen lurer på hva de skal bake til barnebursdagen. Eller hvorfor ikke bare la barna lage den selv? Sevastianos har laget en helt enkel deig og tomatsaus (Sveip)som alle kan klare. Bunnen blir perfekt tykk og skorpen sprø. Skikkelig «mat»pizza. Akkurat som du har savnet.

Oppskrift på tomatsaus finner du her.

 

Pizzabunn:

  • 350 g lyst glutenfritt mel (spar 50-70 g til utbaking)
  • 2 1/2 dl lunket vann
  • 1 ss sukker
  • 1 ts salt
  • 1 pose gjær

Ha alt det tørre, bortsett fra gjær og sukker i en bakebolle. Bland ut gjæren og sukker i lunket vann. Når gjæren «bobler» er den klar. Hell det våte  i det tørre og rør godt.  Tilsett vannet  litt etter litt for ikke å ende opp med en kompakt deig.

Deigen kan  godt være litt klissete før heving. Juster med mer væske eller mel om det trengs. Sett lunt i en times tid. Kjevle ut deigen. Tilsett mel om det trengs. Ha deigen over på et bakeark, legg på tomatsaus, ost og Chorizo.

Stekes i forvarmet ovn på 200 C i cirka 20 minutter.

 

Oppskrift og bilder; Sevastianos .

Pizza della Sevastianos Pizza della Sevastianos Pizza della Sevastianos

Lykke til!

Pappa´n til Sevastianos

#pappautengluten #denstoreglutenfriebakeboka #pizzadellasevastianos #glutenfri #hjemmelaget  #pizza #barnaskjokken #aktiv #matglad #maraton #pappa #utengluten #cøliaki #matstart #marathon #running #daddy #cooking #homemade #glutenfree #food #pizza #celiac

Den store glutenfrie julebakeboka

Besøk vår nettbutikk

You Might Also Enjoy

Glutenfri cannelloni med kjøttfyll

, ,

Glutenfrie Dumlekjeks

Glutenfri sjokoladekake med godis til halloween

Glutenfrie frokost pannekaker

Cous cous salat med halloumi, rødbeter & mynte

Glutenfri grov pai med fetaost og spinat