Ravioli med ost, bacon & tomatsaus

glutenfri raviloli glutenfri raviloli
glutenfri raviloli
glutenfri raviloli

En god glutenfri ravioli står høyt på listen over favorittmiddagene til Sevastianos.

Vi lager den selv fra bunnen av for da smaker den aller best!

Det som er så fint er at du kan fylle den med akkurat det du vil og med en digg pastasaus til har du den ultimate middagen. Denne står ganske høyt på min liste over favorittmat også.Det tar litt tid å lage, men det er det verdt!

Grunnoppskrift og fremgangsmåte på pasta finner du her

Vi laget disse med bacon, ost, ricotta og sprøstekt bacon, og toppet det hele med en fyldig tomatsaus.

Fyll:

  • 1 egg
  • Revet ost
  • Ricotta
  • Sprøstekt bacon i terninger

Bland sammen til en jevn og fin masse.

Du kan lage pastaen formet som sirkler eller firkanter. Bruk gjerne et glass eller en kjeksform som utstikker. Trykk de ned langs sidene med en gaffel for å "lukke" de helt.

glutenfri raviloli
glutenfri raviloli
glutenfri raviloli
glutenfri raviloli
glutenfri raviloli

Lykke til!

#pappautengluten #denstoreglutenfriebakeboka  #glutenfri #ravioli #trening #familie #pappa #utengluten   #cøliaki #godtno  #marathon #running #glutenfree #dad #theglutenfreedad #cooking #italian #glutenfree #homemade #pasta #celiac #cookbook #foodblogger

Pappa uten gluten
Aktiv, matglad familie som lager glutenfri mat grunnet Sevastianos på 10 år med cøliaki.
Hurra! Boken vår 'Den store glutenfrie bakeboka' kan endelig bestilles!Trykk her for å bestille