Pappa uten gluten

Reinsyrburger, stekte poteter & fetakrem

IMG_7743

Vi er så heldige å ha en nabo som jakter. Det resulterte i en full fryser i høst. Få ting som smaker bedre en kortreist, for ikke å snakke om ureist mat. I går lagde vi hamburgere av reinsdyr. Smakte helt vanvittig godt! Sevastianos spiste to på rappen og de var store:)

Du trenger:

  • 600 gr reinsdyrkjøtt. Hakket eller malt opp
  • Salt / pepper og 1 ss timian

Blandes godt. Du trenger ikke tilsette hverken vann, egg eller brød i disse. Den fine kjøttdeigen binder helt naturlig. Form   4-5 burgere. Våre ble ganske store og tykke.

Stekes i smør på høy varme. Ca 3 minutter på hver side.

Fetakrem:

Denne inneholder laktose,men det er sikkert mulig å finne alternativ uten.

  • 1 beger rømme
  • 100 gr fetaost
  • 1 ts rød pesto. Eldorado

Stekte poter:

  • 5 store poteter
  • Salt/pepper/timian eller oregano/ olivenolje

Forvarm stekeovnen til 225 °C. Vask potetene godt og del dem i båter som du legger i en langpanne med stekepapir i bunnen. Ha over godt med med olivenolje, timian/oregano , salt og pepper.

Stek i 20 minutter

 

#glutenfri #laktosefri #eggfri #pappautengluten #kapersoliven #matprat #melkefri #burger #hamburger #godtno #eldorado #hattings #glutenfree #burgerbreads # matblogg #matbloggsentralen #aktiv #matglad #pappa #ncfu #cøiaki #celiac

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You Might Also Enjoy

Glutenfri cannelloni med kjøttfyll

Glutenfrie Dumlekjeks

Glutenfri sjokoladekake med godis til halloween

Glutenfrie frokostpannekaker

Cous cous salat med halloumi, rødbeter & mynte

Glutenfri grov pai med fetaost og spinat

NYHETSBREV

Skriv deg på vårt nyhetsbrev og få oppskrifter, tips og informasjon om nye produkter, tilbud og rabatter, rett i innboksen.