Pappa uten gluten

Risotto med kylling, fløte & parmesan


Risotto med kylling / fløte & parmesan

Du trenger:

  • 4 dl risotto
  • 2 dl buljong. Sjekk pakningen da noen typer inneholder gluten
  • 300 gr kyllingfilet skåret i tynne skiver
  • 1 finhakket løk
  • 1 hvitløksfedd
  • 4 ss finhakket basilikum
  • 2 dl fløte
  • Olivenolje til steking
  • 4 ss revet parmesan

Ha godt med olivenolje i en stekepanne og fres løk, hvitløk og basilikum til det får en gyllen farge. Tilsett kylling og la det steke videre til kyllingen har fått en jevn fin farge. Ta ut kyllingen å tilsett litt mere olje. Tilsett risen å fres den i ett par minutter før du tilsetter buljongen. Pass på at det ikke koker tørt. Trenger du mer vann/ buljong fyller du på. La det koke i ca 25 min.

På slutten av koketiden har du i kylling, fløte og parmesan.

Lykke til!

Pappa’n til Sevastianos 😉

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You Might Also Enjoy

Glutenfri cannelloni med kjøttfyll

Glutenfrie Dumlekjeks

Glutenfri sjokoladekake med godis til halloween

Glutenfrie frokostpannekaker

Cous cous salat med halloumi, rødbeter & mynte

Glutenfri grov pai med fetaost og spinat

NYHETSBREV

Skriv deg på vårt nyhetsbrev og få oppskrifter, tips og informasjon om nye produkter, tilbud og rabatter, rett i innboksen.