Risotto med kylling / fløte & parmesan
Du trenger:
- 4 dl risotto
- 2 dl buljong. Sjekk pakningen da noen typer inneholder gluten
- 300 gr kyllingfilet skåret i tynne skiver
- 1 finhakket løk
- 1 hvitløksfedd
- 4 ss finhakket basilikum
- 2 dl fløte
- Olivenolje til steking
- 4 ss revet parmesan
Ha godt med olivenolje i en stekepanne og fres løk, hvitløk og basilikum til det får en gyllen farge. Tilsett kylling og la det steke videre til kyllingen har fått en jevn fin farge. Ta ut kyllingen å tilsett litt mere olje. Tilsett risen å fres den i ett par minutter før du tilsetter buljongen. Pass på at det ikke koker tørt. Trenger du mer vann/ buljong fyller du på. La det koke i ca 25 min.
På slutten av koketiden har du i kylling, fløte og parmesan.
Lykke til!
Pappa’n til Sevastianos 😉