Pappa uten gluten

Semifinalister i årets Vixen Influencer Awards!!

Bare ordet “influencer” får det vrenge seg litt i meg. Samtidig gjør det meg litt stolt.

For de som ikke har satt seg inn i det er Vixen influencer Award, influencerens svar på en Oscar (i hvertfall nesten) og vi er i semifinalen!

I fjor kom vi hele veien til finalen takket være dere og alle deres stemmer:-)

Grunnen til at ordet får det til å vrenge seg litt i meg er at ordet influencer eller påvirker er så stort. Du har “makt” til å påvirke folk. Det er skummelt og fint på en gang, men samtidig skal du bruke den makten riktig. Du skal være ditt ansvar bevisst.

Er vi virkelig influencere? Vi med vår lille matblogg? Vi som deler oppskrifter og erfaringer fra livet med cøliaki. En influencer skal jo motivere, påvirke og lage relevant og interessant innhold i alle sine kanaler. Gjør vi det?

Disse spørsmålene dukker av og til opp. Motiverer vi nok? Har vi godt nok innhold?

Svaret må jo være “ja”. Med så mange heiarop og positive tilbakemeldinger på jobben vi gjør fra dere, gjør vi i hvertfall noe riktig..

Noen ganger føler jeg at vi bare har en hyggelig prat med venner når vi “snakker” med dere, for det er like mye dere som påvirker oss. Dere heier oss frem, forteller oss hva dere savner og dere deler av deres hverdag og deres utfordringer. Dere sørger like mye som oss for for godt innhold på @pappautengluten så sammen lager vi faktisk en veldig fin blogg:-)

Ofte glemmer jeg faktisk at vi aldri har møttes for jeg tenker når jeg “snakker” med dere at “jeg kjenner deg jo”!

Denne prisen burde ikke bety noe for vi har allerede bevist at vi er på rett kurs med bloggen. Vi har fått helt utrolige tilbakemeldinger på både boken vår og jobben vi gjør fra dere. MEN, det hadde vært kult om en glutenfri matblogg komme fått en finaleplass igjen synes du ikke?

Så, hvis dere har lyst til å stemme oss frem til finalen i år igjen skal vi gjøre det vi kan for å få denne prisen hjem så vi kan dele den med dere. Deal?

Du kan stemme ved å trykke på linken under Scroll til kategorien “mat”, huk av for “pappa uten gluten” trykk “stem”. That’s it:)

Semifinalister Vixen influencer Award

Klemmer fra oss!

Og dere; sjekk ut bildet under fra fjorårets utdeling:-)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You Might Also Enjoy

Glutenfri cannelloni med kjøttfyll

, ,

Glutenfrie Dumlekjeks

Glutenfri sjokoladekake med godis til halloween

Glutenfrie frokost pannekaker

Cous cous salat med halloumi, rødbeter & mynte

Glutenfri grov pai med fetaost og spinat

NYHETSBREV

Skriv deg på vårt nyhetsbrev og få oppskrifter, tips og informasjon om nye produkter, tilbud og rabatter, rett i innboksen.