Nyhet - Besøk vår nettbutikk
her

Si hei til Helios , vår nye samarbeidspartner

Pappa uten gluten / Helios
Pappa uten gluten / Helios
Pappa uten gluten / Helios

/Reklame/

Mange av dere har sikker fått med dere at vi har inngått et veldig hyggelig samarbeid med Helios. Helios har kommet med en ny serie glutenfrie bakemikser og i den forbindelse ble vi spurt om vi hadde lyst til å utvikle noen oppskrifter med de nye miksene. Det sier man selvfølgelig ikke nei til!:)

Vi er VELDIG fornøyd med resultatet og i tillegg til at vi kan stå 100% for produktene og innholdet i de er jo også pakkedesignet blitt så fint. Husk at du på baksiden av alle miksene finner en oppskrift fra oss.

Helios trenger ikke noen videre introduksjon da de aller  fleste av dere kjenner til Helios og deres arbeid for at vi skal få ren og bærekraftig mat. Når jeg ser logoen til Helios tenker jeg bare ; "Sunt og godt. Punktum."

 

Helios drives av en lidenskap for ren og bærekraftig mat. Helt siden 1969 har vi jobbet for å gjøre det lett å velge mat som både smaker godt og gjør godt, for kroppen og for kloden. Du kan alltid være trygg på at våre produkter aldri inneholder kunstige tilsetninger - kun rene råvarer. Dyrket , høstet og foredlet med kjærlighet.

Kilde: Helios

Ikke bare er den herlige gjengen hos Helios utrolig hyggelige å samarbeide med, de utvikler også stadig nye produkter som både smaker godt og som inneholder alt som er bra for deg.  Alle miksene er i tilegg økologiske #stjerneiboka

Siden Sevastianos har cøliaki er det viktig for oss at han får i seg alle de næringsstoffene han trenger for at kroppen hans skal holde seg frisk og for å funke på best mulig måte. Du trenger bare ta en kjapp titt på ingredienslisten på baksiden av miksene for å skjønne at dette inneholder alt som er bra for deg. Ingen stivelse eller sukker der altså:)

Serien består av:

Grov bakemiks: denne er helt perfekt til alt av grovbakst som brød , rundstykker , grov pizza, polarbrød mm

Lys bakemiks:  som er veldig anvendelig. Denne kan du fint erstatte alt av lyse melblandinger med. Den kan brukes til alt av gjærbakst, men også til vafler, pannekaker og kaker .

Quinoamel: Mange lurer på hva de kan bruke quinoamel til ,og du kan faktisk bruke det til veldig mye. Vi bruker det mye i pannekaker, muffins og vafler . Du kan også bruke quionoamel i en smoothie, noe som er kjempegodt!

Et lite tips i søt bakst med quinoamel er å ha 1 ts revet sitronskall i deigen/ røren dersom du synes quinoa gir litt ettersmak.

Quinoa er naturlig glutenfritt og det er en kilde til protein. Det inneholder også fiber, magnesium, B-vitaminer, jern og kalsium. Altså ingen grunn til at du skal utelukke dette fra kostholdet ditt. Bland det inn der du kan. Vi laget faktisk smoothie-is til Sevastianos hvor vi blandet inn litt quinoa. Han merket ingenting så det anbefales virkelig. Smoothies-is er dessuten en perfekt måte å blande inn mange ingredienser barn ellers ikke ville tatt i med ildtang..:)

I uken som kommer kommer vi til å dele resultatet av samarbeidet i form av oppskrifter og tips til hvordan du kan bruke miksene. Du kan også lese mer om Helios og deres produkter her

 

 

 

 

 

Pappa uten gluten / Helios
Pappa uten gluten / Helios
Pappa uten gluten / Helios
Quinoamel fra Helios

Er de ikke fine?

Vi håper du liker produktene like godt som oss!

Yiannis, Elisabeth & Sevastianos

#pappautengluten #helios #glutenfri #aktiv #pappa #utengluten #cøliaki #cøliakiforeningen

Pappa uten gluten
Aktiv, matglad familie som lager glutenfri mat grunnet Sevastianos med cøliaki.