Pappa uten gluten
Møllerens glutenfrie serie
Møllerens glutenfrie serie

Skolestart og matpakker med brød fra Møllerens

/Annonse/

Sommeren er på hell, og for de fleste av oss har hverdagen vært i gang igjen for fullt denne uken. Mange av dere har fremdeles hjemmekontor, mens mange skal på jobb og barna skal igjen på skolen og i barnehagen. Ny logistikk for familien skal legges for denne høsten og snart er sommeren bare et fjernt minne.

Det som er helt sikkert er at matpakker igjen skal smøres til liten og stor. I vår fikk vi gleden av et samarbeid med Møllerens og deres nye glutenfrie serie. Møllerens ble faktisk kåret til “Årets glutenfrie bedrift 2019” av Norsk cøliakiforening så det er ingen tvil om at de jobber hardt for å bedre det glutenfrie utvalget i markedet.

Produktserien består av:

  • Ferdigbakt grovbrød med frø
  • Ferdigbakt havrebrød
  • Ferdigbakt grove briks
  • Ferdigbakt frøbriks
  • Ferdibakt lyse baguetter

 

Alle produktene har et høyt fiberinnhold, og et veldig lavt salt- og sukkerinnhold. Produktene er produsert i Norge og de er nøkkelhullmerket samt at de bruker brødskala der det er naturlig (bortsett fra på lyse baguetter). De er også uten hvetestivelse og de kommer i perfekte “porsjons-pakninger” for å hindre matsvinn. Pakningene er helt supre med tanke på et dagsforbruk av brød.

Møllerens målsetning er å ha de beste produktene på markedet, og da produktene ble lansert tidligere i år var noen av tilbakemeldingene på produktene at de kunne vært mer luftige. Dette førte til at Møllerens faktisk hørte på forbrukerene og endret produksjonsmetoden på de ferdigbakte produktene for å få enda luftigere bakst! Selv var vi kjempefornøyd i utgangspunktet, men jeg synes jo at det er helt fantastisk at en  produsent hører på, og gjør noe med det, når forbrukerne ikke er helt fornøyd. Dette var skikkelig stjerne i boka til Møllerens!

Alle de justerte produktene er nå ute i butikk, og jeg kan garantere deg at uansett hva slags matpakketype du er så har Møllerens i hvertfall brødet for deg:)

 

Møllerens glutenfrie serie Møllerens glutenfrie serie

#mollerens #glutenfri #glutenfritt #pappautengluten

You Might Also Enjoy

Glutenfri cannelloni med kjøttfyll

, ,

Glutenfrie Dumlekjeks

Glutenfri sjokoladekake med godis til halloween

Glutenfrie frokost pannekaker

Cous cous salat med halloumi, rødbeter & mynte

Glutenfri grov pai med fetaost og spinat

NYHETSBREV

Skriv deg på vårt nyhetsbrev og få oppskrifter, tips og informasjon om nye produkter, tilbud og rabatter, rett i innboksen.