Nyhet - Besøk vår nettbutikk
her

Søndagsfrokost med nyheter fra Møllerens

Glutenfrie nyheter fra Møllerens. Samarbeid
Glutenfrie nyheter fra Møllerens. Samarbeid

/ Annonse/

Finnes det noe hyggeligere enn at hele familien spiser frokost sammen en søndagsmorgen? Hele flokken samlet rundt bordet. Oppdatere hverandre på uken som har gått, planlegge den kommende uken, planlegge nye spennende aktiviteter eller prosjekter sammen. Eller hva med rett og slett å bare ta frokosten i sengen. Hele familien samlet i sengen med kaffekopper og smuler. Det er en koselig start på dagen det. Bortsett fra det med smulene da:-)

Til nå har vi stort sett bakt brød eller rundstykker selv og hatt det i fryseren med tanke på å få nystekte brød eller rundstykker til søndagsfrokosten. Derfor ble jeg veldig glad da Møllerens lanserte sine glutenfrie nyheter. En hel serie med ferske brød og rundstykker som blir som nystekte etter en runde i ovnen. Perfekte til søndagsfrokosten. Ikke minst fordi de inneholder mye fiber og lite salt. Produktene er også laget i mindre pakninger eller porsjonspakninger med tanke på dagsforbruket ditt. Dette for å hindre matsvinn. Alt for mye brød blir kastet i norske hjem og glutenfrie brød er intet unntak, derfor er disse pakningene helt supre. De kommer definitivt til å ha en plass på vårt frokostbord fremover.

Sevastianos har lagt sin elsk på lyse baguetter og vi voksne på de grove produktene. I dag testet vi havrebrødet, lyse baguetter og grove briks. De var knallgode, og etter en runde i ovnen smakte de som nystekt. Med Møllerens Ferdigbakt har du aldri ferskt brød langt unna. Produktene er også nøkkelhullsmerket og de bruker brødskala der det er naturlig.

Vi spiser alltid frokost sammen på søndager. Vi er en aktiv familie, og derfor er det både godt og hyggelig å spise frokost sammen i alle fall én dag i uken. Det har vi sjeldent tid til i en hektisk hverdag altså. I og med at vi er såpass aktive er det viktig for oss å vite at både vi og Sevastianos får i oss en god og næringsrik frokost, og det gjør du med disse på frokostbordet. Jeg er også imponert over smaken på produktene. Jeg var (som jeg alltid er) litt skeptisk til ferdige brødprodukter, men disse smaker veldig godt. Til og med Sevastianos som vanligvis er "allergisk" mot alt som er grovt syntes at havrebrødet var godt.

Vi varmet de opp som anvist på pakken i cirka 15 minutter. Brød og briks "popper" litt i ovnen og smaker som nybakt. Utrolig digg å servere varmt og godt brød til frokost du ikke har bakt selv:-)

Vi gleder oss til å teste alle nyhetene deres. Hva med deg? Har du testet de enda?

Glutenfrie nyheter fra Møllerens. Samarbeid
Glutenfrie nyheter fra Møllerens. Samarbeid
Glutenfrie nyheter fra Møllerens. Samarbeid
Nyhet fra Møllerens. Glutenfrie produkter
Glutenfrie nyheter fra Møllerens. Samarbeid

#mollerens #glutenfri #pappautengluten

Pappa uten gluten
Aktiv, matglad familie som lager glutenfri mat grunnet Sevastianos med cøliaki.