Spicy glutenfrie kyllingklubber.

Spicy kyllingklubber

17 mai nærmer seg, og mange begynner allerede å forberede menyen til den store dagen. Dersom du skal ha koldtbord/tapas anbefaler jeg disse spicy kyllingklubbene. De er enkle å lage, sykt gode og selvfølgelig glutenfri. Du kan selvfølgelig selv bestemme hvor sterke du vil ha de.

Du trenger:

  • 1 kg kyllingklubber
  • 1 dl  glutenfri lys melblanding
  • 2 ts paprikapulver
  • 1 ts chilipulver
  • 1/2 ts kajennepepper
  • salt/ pepper
  • 1 ts hvitløkspulver
  • 1 ts koriander
  • 3 ss smør
  • 2-3 ss sterk chilisaus. Sjekk at den er glutenfri!
  • 2 ss glutenfri soyasaus
  • Maisolje til steking

Ha krydder og mel i en bolle. Tørk av kyllingklubbene med ett kjøkkenpapir å bland de godt inn i mel/krydderblandingen.

Smelt smøret å rør inn chili-og soyasaus.

Stek kyllingvingene i oljen i 10 - 15 minutter. La vingene renne av seg på kjøkkenpapir til det meste av oljen har trukket inn. Ha de i en bolle å hell over sausen. Bland godt, og server straks med stangselleri og Blåmuggost dipp

 

Spicy kyllingklubber
Spicy kyllingklubber
Spicy glutenfrie kyllingklubber

Lykke til!

Pappa`n til Sevastianos

#pappautengluten #kapersoliven #kyllingklubber #glutenfri #aktiv #matglad #pappa #utengluten #cøliaki #cøliakiforeningen #17mai #tapas #godtno #matprat #matbloggsentralen #marathon #running #daddy #cooking #glutenfree #food #celiac

Pappa uten gluten
Aktiv, matglad familie som lager glutenfri mat grunnet Sevastianos på 10 år med cøliaki.
Forhåndssalget har åpnet for vår nye bok! Få boken før lansering med fri frakt og maks rabatt. Trykk her for å bestille