Pappa uten gluten

Sprøstekt squash med tzatsiki

image

Dette er definitivt en av sommerens favoritter. Jeg elsker kombinasjonen av sprøstekt squash og tzatsiki. Oppskriften på tzatsiki har jeg lagt ut før på bloggen. Men her kommer den igjen.

Tzatsiki:

  • Gresk yoghurt. Bruk gjerne tyrkisk også. Jo tykkere den er, jo bedre smaker det:)
  • 2 fedd hvitløk
  • 1/2 revet agurk
  • 1/2 -1 ts sitronsaft
  • Salt/ pepper

Riv agurken på ett rivjern å sil ut saften. Bland alle ingrediensene sammen. Settes kaldt i 1 time eller mer. Dette er for at smaken skal sette seg skikkelig.

Sprøstekt squash:

1 squash skjæres i tynne skiver. Bruk gjerne ostehøvelen. Legg alle skivene i bolle med kaldt vann. La stå ett par timer. Varm olje i stekepannen på høy varme. Pass på for dette blir fort varmt!

La vannet renne godt av. Ha litt glutenfritt mel ( lys melblanding) på en tallerken og vend inn squash skivene/ strimlene. De skal dekkes av mel. Ta opp en og en med en gaffel og la overflødig mel drysse av. Legges i pannen. Disse blir fort ferdig så her gjelder det å passe på. Stekes til de får en fin gyllen farge.

Serveres med tzatsiki😉 Dette er en perfekt tapas/ meze rett du med fordel kan servere som en en snack eller som tilbehør til tapasbordet.

Lykke til!

Pappa’n til Sevastianos 😉

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You Might Also Enjoy

Glutenfri cannelloni med kjøttfyll

, ,

Glutenfrie Dumlekjeks

Glutenfri sjokoladekake med godis til halloween

Glutenfrie frokost pannekaker

Cous cous salat med halloumi, rødbeter & mynte

Glutenfri grov pai med fetaost og spinat

NYHETSBREV

Skriv deg på vårt nyhetsbrev og få oppskrifter, tips og informasjon om nye produkter, tilbud og rabatter, rett i innboksen.