Sprøstekt squash

Sprøstekt squash
Sprøstekt squash

Er du glad i vegansk eller vegetarmat skal du prøve sprøstekt squash. Det er veldig godt som snacks eller som et tilskudd til tapas/ meze, og gjerne med en tzatsiki til. Disse sprøstekte squashene er knallgode og sterkt avhengighetsskapende. Umulig å bare spise én.

Ingredienser:

  • 1 squash skåret i skiver. Cirka 1 cm tykke
  • 4 ss glutenfritt lyst mel
  • 1 ss bakepulver
  • 2 dl vann
  • 1 ts salt

Solsikkeolje til steking

Rør alle ingrediensene bortsett fra squash sammen i en bolle. Røren skal være litt tykk og helt uten klumper.

Varm opp olje i en tykkbunnet stekepanne.

Vend squash i røren og legg i oppvarmet olje. Du vil se at røren begynner å boble når den kommer i kontakt med varm olje.

Stek squashen gylden på begge sider.

Legg nystekte squash på et bakeark for at overflødig olje renner av.

Serveres nystekte med salt/ nykvernet pepper og gjerne litt sitron.

Sprøstekt squash
Sprøstekt squash
Sprøstekt squash

Lykke til!

Pappa´n til Sevastianos

 

#denstoreglutenfriebakeboka #pappautengluten #glutenfri #gresk #zucchini #squash #friedzucchini #vegetar #vegansk #trening #familie #pappa #utengluten #cøliaki #marathon #runner #daddy #glutenfree #food #celiac #greek #cooking #greekfood #vegetarian #vegan #zensagluten

Pappa uten gluten
Aktiv, matglad familie som lager glutenfri mat grunnet Sevastianos på 10 år med cøliaki.
Forhåndssalget har åpnet for vår nye bok! Få boken før lansering med fri frakt og maks rabatt. Trykk her for å bestille