Blog posts

Sprøstekt squash

Sprøstekt squash

Grønnsaker/vegetar, Meze, Middagstips, Vegansk

Er du glad i vegansk eller vegetarmat skal du prøve sprøstekt squash. Det er veldig godt som snacks eller som et tilskudd til tapas/ meze, og gjerne med en tzatsiki til. Disse sprøstekte squashene er knallgode og sterkt avhengighetsskapende. Umulig å bare spise én.

Ingredienser:

  • 1 squash skåret i skiver. Cirka 1 cm tykke
  • 4 ss glutenfritt lyst mel
  • 1 ss bakepulver
  • 2 dl vann
  • 1 ts salt

Solsikkeolje til steking

Rør alle ingrediensene bortsett fra squash sammen i en bolle. Røren skal være litt tykk og helt uten klumper.

Varm opp olje i en tykkbunnet stekepanne.

Vend squash i røren og legg i oppvarmet olje. Du vil se at røren begynner å boble når den kommer i kontakt med varm olje.

Stek squashen gylden på begge sider.

Legg nystekte squash på et bakeark for at overflødig olje renner av.

Serveres nystekte med salt/ nykvernet pepper og gjerne litt sitron.

Sprøstekt squash
Sprøstekt squash
Sprøstekt squash

Lykke til!

Pappa´n til Sevastianos

 

#denstoreglutenfriebakeboka #pappautengluten #glutenfri #gresk #zucchini #squash #friedzucchini #vegetar #vegansk #trening #familie #pappa #utengluten #cøliaki #marathon #runner #daddy #glutenfree #food #celiac #greek #cooking #greekfood #vegetarian #vegan #zensagluten

About the author

Aktiv, matglad familie som lager glutenfri mat grunnet Sevastianos på 10 år med cøliaki.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *