Tagliatelle med asparges og sopp

Pasta er ikke en av de tingene du trenger å savne selv om du må spise glutenfritt. Du lager nemlig minst like god pasta ( og egentlig det meste avannet også) selv om det må være glutenfritt.

Dette er en enkel og digg vegetar pastarett som du lager på under 30 minutter.

Ingredienser:

  • Glutenfri valgfri pasta. Anbefaler tagliatelle fra Barilla.
  • 1 bunt asparges
  • 300 g aromasopp i skiver
  • 1 fedd finhakket hvitløk
  • 1 neve finhakket persille
  • 50 g smør
  • 2 ss olivenolje
  • 1 ss revet sitronskall
  • Havsalt / nykvernet pepper etter smak
  • Noen blader frisk basilikum
  • Revet parmesan til topping

Kol pasta som anvist på pakken.

Stek sopp og asparges myke i smør og olivenolje. Ha i persille og sitronskall og la det steke videre på lav varme. Bland inn pasta, topp med revet parmesan og basilikum før servering.

Flere pastaoppskrifter finner du på Pappa uten gluten

.

#pappautengluten #glutenfri #pasta #tagliatelle #vegetar #denstoreglutenfriebakeboka #aktiv #trening #maraton #pappa #familie #utengluten #cøliaki #godtno #glutenfree #italianfood #vegetarian #pasta #foodblogger #cookbook #marathon #runner #food #celiac

Pappa uten gluten
Aktiv, matglad familie som lager glutenfri mat grunnet Sevastianos på 10 år med cøliaki.
Forhåndssalget har åpnet for vår nye bok! Få boken før lansering med fri frakt og maks rabatt. Trykk her for å bestille