Tagliatelle med asparges og sopp

Pasta er ikke en av de tingene du trenger å savne selv om du må spise glutenfritt. Du lager nemlig minst like god pasta ( og egentlig det meste avannet også) selv om det må være glutenfritt.

Dette er en enkel og digg vegetar pastarett som du lager på under 30 minutter.

Ingredienser:

  • Glutenfri valgfri pasta. Anbefaler tagliatelle fra Barilla.
  • 1 bunt asparges
  • 300 g aromasopp i skiver
  • 1 fedd finhakket hvitløk
  • 1 neve finhakket persille
  • 50 g smør
  • 2 ss olivenolje
  • 1 ss revet sitronskall
  • Havsalt / nykvernet pepper etter smak
  • Noen blader frisk basilikum
  • Revet parmesan til topping

Kol pasta som anvist på pakken.

Stek sopp og asparges myke i smør og olivenolje. Ha i persille og sitronskall og la det steke videre på lav varme. Bland inn pasta, topp med revet parmesan og basilikum før servering.

Flere pastaoppskrifter finner du på Pappa uten gluten

.

#pappautengluten #glutenfri #pasta #tagliatelle #vegetar #denstoreglutenfriebakeboka #aktiv #trening #maraton #pappa #familie #utengluten #cøliaki #godtno #glutenfree #italianfood #vegetarian #pasta #foodblogger #cookbook #marathon #runner #food #celiac

Pappa uten gluten
Aktiv, matglad familie som lager glutenfri mat grunnet Sevastianos på 10 år med cøliaki.
«Etter 15 år har endelig glutenfritt blitt enkelt å lage og kjempegodt.» – CecilieTrykk her for å se boka vår!