Thai-inspirert gryte på 1-2-3

Thai-inspirert gryte på 1-2-3
Thai-inspirert gryte på 1-2-3

Denne glutenfrie thai-inspirerte gryta lager du på under 30 minutter. Jeg er tilhenger av mat som smaker godt, men også som går litt fort å lage i ukedagene. Men det må ikke gå utover smak, næringsinnhold eller kvalitet selv om det går litt fort. Butikkene bugner av produkter som gjør det enklere for deg å få ferdig middagen i en fei samtidig som det er sunt.

Du trenger:

  • 1 pk ferdig strimlet oksekjøtt/kylling eller svin
  • 1 pose frosne/friske wokgrønnsaker
  • 2 ss glutenfri soyasaus
  • 2 ss olivenolje
  • 1 fedd hvitløk
  • 1-2 ts chilipaste
  • 1/2 boks kokosmelk
  • 1 pose "boil in bag" fullkornris
  • 1 neve frisk koriander
  • 2 ss saft av 1 lime
  • 3-4 ss cashewnøtter (kan sløyfes)

Start med å koke risen som anvist på pakken.

Stek kjøttet i olje og soyasaus til det er jevnt brunt. Tilsett hvitløk og chilipaste å la det surre i noen minutter til. Ha i grønnsaker og kokosmelk og la det koke under lokk i noen minutter. Bland inn ferdig kokt ris (eller server ved siden av)

Ha over limesaft, cashewnøtter og finhakket koriander.

Serveres straks og gjerne med glutenfrie nanbrød til.

Thai-inspirert gryte på 1-2-3
Thai-inspirert gryte på 1-2-3

Lykke til!

Pappa´n til Sevastianos

#pappautengluten #kapersoliven #thaigryte #middagstips #aktiv #matglad #pappa #utengluten #cøliaki #cøliakiforeningen #matbloggsentralen #godtfrabloggerne #godtno #allersglutenfritt #marathon #running *#daddy #cooking #homemade #glutenfree #food #celiac

Pappa uten gluten
Aktiv, matglad familie som lager glutenfri mat grunnet Sevastianos på 10 år med cøliaki.
Bestill Den store glutenfrie kokeboka her. Fri frakt og maks rabatt. Trykk her for å bestille