Blog posts

Tzatsiki

Tzatsiki

Grønnsaker/vegetar, Meze

Hvis du har vært i Hellas har du sikkert smakt tzatziki. Det serveres ofte som meze (småretter) eller som tilbehør til stekte grønnsaker, kjøtt eller fisk. Et must til gresk mat.

Ingredienser:

  • Gresk yoghurt. Bruk gjerne tyrkisk også. Jo tykkere den er, jo bedre smaker det:)
  • 2 fedd hvitløk
  • 1/2 revet agurk
  • 1/2 -1 ts sitronsaft
  • Salt/ pepper

Riv agurken på ett rivjern å sil ut saften. Bland alle ingrediensene sammen. Settes kaldt i 1 time eller mer. Dette er for at smaken skal sette seg skikkelig.

Tzatsiki

#denstoreglutenfriebakeboka #pappautengluten #glutenfri #gresk #tzatsiki #aktiv #mat #familie #pappa #utengluten #cøliaki #marathon #runner #daddy #glutenfree #food #celiac #greek #cooking #greekfood

About the author

Aktiv, matglad familie som lager glutenfri mat grunnet Sevastianos på 10 år med cøliaki.

1 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *