Pappa uten gluten
Unge kokker
Unge kokker

Unge kokker/Barnas kjøkken

Kjære unge kokker, Vi har, som noen av dere vet, laget en egen spalte på bloggen som heter «Barnas kjøkken». I tillegg har vi i den nye boken tydelig merket oppskrifter som passer ekstra godt for dere unge kokker.

Vi har lyst til å si noen ord til dere om hvorfor det var så viktig for oss å ha det med i boken. Vi brenner for at dere skal finne like gode erstatninger for alt det du tidligere kunne spise! Dette er nemlig veldig viktig, og kanskje også litt sårt for oss. Kanskje fordi vi vet så alt for godt hvordan det er å være ung cøliakier. Eller å ha barn som får diagnosen cøliaki og dermed måtte avstå fra mat de er glad i. Derfor har vi forsøkt å gjøre disse oppskriftene så smakfulle og enkle så mulig. Vi har brukt oppskrifter som vi tror du vil ha glede av. Noen ganger har vi brukt «ferdige» produkter, rett og slett fordi vi ønsker å vise deg hvor mye du egentlig kan spise, selv om du har fått diagnosen cøliaki. «Hurtigmat» var noe sønnen vår savnet veldig, og fremdeles savner, etter diagnosen. Fremdeles er det dessverre så alt for få som kan tilby trygg mat, og derfor må du lage det selv. Men hvorfor ikke imponere familien med hjemmelaget digg, trygg og sunn(ere)fastfood enn det du finner på restaurant eller Kafe? Og som i tillegg er enkelt og raskt å lage. Vi håper du finner litt inspirasjon boken vår, og i spalten på bloggen. Tagg oss gjerne når du lager oppskriftene våre så vi kan dele videre. Og sitter du på hjemmeskolen i disse dager, heier vi litt ekstra på nettopp deg! Dere er helter!!

Hvem skulle trodd den dagen da vi sto på legekontoret å fikk beskjed om at Sevastianos hadde fått cøliaki, at vi noen år senere har skrevet to bøker og fått dette som en (nesten) fulltidsjobb?

 

Link til den nye boken vår finner du her:

Den store glutenfrie kokeboka

 

 

Takk for at dere følger oss!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You Might Also Enjoy

Glutenfri cannelloni med kjøttfyll

, ,

Glutenfrie Dumlekjeks

Glutenfri sjokoladekake med godis til halloween

Glutenfrie frokost pannekaker

Cous cous salat med halloumi, rødbeter & mynte

Glutenfri grov pai med fetaost og spinat

NYHETSBREV

Skriv deg på vårt nyhetsbrev og få oppskrifter, tips og informasjon om nye produkter, tilbud og rabatter, rett i innboksen.