Pappa uten gluten
Vi er i finalen!!

Vi er i finalen!!!

Whaaaaat? Vi er finalister i årets Vixen influencer awards!!

Jeg kjenner jeg må klype meg selv litt i armen, for dette hadde jeg ikke trodd! For noen år siden fikk Sevastianos som dere vet diagnosen cøliaki, og Yiannis som jobber med mat, begynte å eksprimentere med glutenfrie oppskrifter. Det ble mye prøving og feiling, men etterhvert ble det så bra at vi bestemte oss for at dette må flere få nytten av. Vi la derfor ut oppskriftene på en blogg som vi kalte @pappautengluten. Navnet ble til rett og slett fordi det var pappa´n til Sevastianos som laget maten. Aldri hadde vi trodd at vi skulle få så mye oppmerksomhet og fine tilbakemeldinger, aldri hadde vi trodd at vi skulle få verdens fineste management med oss på laget, og aldri hadde vi trodd at det skulle føre til en finaleplass!

Dette betyr enormt mye for oss rett og slett fordi vi har jobbet hardt og lenge for å øke forståelsen rundt cøliaki. Vi har jobbet hardt for at glutenfritt skal likestilles med vanlig mat. Det er ikke bare et kosthold, diett eller en medisin, det er først og fremt mat. God mat.

Vi er heldige som har så mange fine følgere, det gjør arbeidet både gøy og givende. Vi får utelukkende positive tilbakemeldinger og jeg vet at dere er mange som heier oss frem. Vi tar ikke det for gitt og vi er veldig å takknemlige for at dere vil henge med oss på @pappautengluten. Tusen, tusen takk til hver og en av dere!

Pris eller ikke pris, vi er veldig fornøyd og ydmyke bare å få være på listen med så mange dyktige influencere og for å få en plass i finalen!

Stor klem fra oss:)

#papaputengluten #vixen #influencer #awards #aktiv #matglad #familie #pappa #utengluten #cøliaki #cøliakiforeningen

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You Might Also Enjoy

Glutenfri cannelloni med kjøttfyll

, ,

Glutenfrie Dumlekjeks

Glutenfri sjokoladekake med godis til halloween

Glutenfrie frokost pannekaker

Cous cous salat med halloumi, rødbeter & mynte

Glutenfri grov pai med fetaost og spinat

NYHETSBREV

Skriv deg på vårt nyhetsbrev og få oppskrifter, tips og informasjon om nye produkter, tilbud og rabatter, rett i innboksen.