Du trenger;
- 50 g smør
- 2 modne bananer
- 150 g sukker
- 1 egg
- 1 ts vaniljesukker
- 1 ts bakepulver
- 250 glutenfritt mel
- melisdryss til pynt
Smelt smør og avkjøl. Mos bananene og vend inn sukker, vaniljesukker, smøret og ett sammenpisket egg. Sikt i glutenfri lys melblanding, bakepulver og bland sammen
Sett doble papirformer utover på en stekeplate og fyll deigen i formene ved hjelp av to spiseskjeer. Stek muffinsene midt i ovnen ved 200°C i 10 min. Avkjøl og sikt over melis.
Lykke til!
Pappa’n til Sevastianos 😉
Kilde; Det søte liv
4 Responses
Glutenfrie muffines med hvetemel. Haha….
My god..:) Bare å legge seg flat! Rettet opp i nå. Takk!!
Er det virkelig så mye som 250 gram mel?
Brukte mandelmel og glutenfri havregryn, 75 gram mindre sukker, litt ekstra vaniljesukker og bakepulver og de ble kjempe gode. Liker denne bloggen/oppskriftene bare med litt mindre sukker 🙂