Denne retten med scampi, ris, chili, basilikum og tomater lager du på 15 minutter. Torsdager er den dagen i uken som skaper mest logistikkproblemer her i #casakaos og derfor må middagene gå litt fort på nettopp denne dagen. Vi har bestemt oss for å lage dette som et fast innslag på bloggen hver torsdag, så følg med.
Har du et #middagstips på under 30 minutter du vil dele med oss? Kanskje det blir nettopp din rett vi lager neste gang.
Du trenger
- 1 pakke scampi ca 250 gr
- 1 boks med hermitiserte hakkede tomater
- 5-5 cherry tomater
- 1 fedd hvitløk
- 4 ss finhakket basilikum
- 1 knivsodd hakket chili
- 1 buljongterning
- 1 pose hurtigris
- 2-3 ss god olivenolje
- Salt /pepper
Start med å koke ris som anvist på pakken. Fres hvitløk, chili og scampi i oljen. Tilsett cherrytomater og la det frese videre. Ha oppi tomatbokser og strø over buljongterningen (evt la den løse opp i litt kokt vann før du tilsetter). La det putre i noen minutter. Bland inn risen og strø over hakket bassilikum, salt og kvernet pepper.
Enklere blir det ikke:)
Lykke til!
Pappa´n til Sevastianos
#pappautengluten #kapersoliven #glutenfri #middagstips #under30minutter #scampi #ris #aktiv #matglad #pappa #utengluten #cøliaki #cøliakiforeningen #matbloggsentralen #godtno #allersglutenfritt #marathon #running #daddy #cooking #homemade #glutenfree #food #seafood #celiac