Search
Close this search box.
Pappa uten gluten
Search
Close this search box.
karamellisert popcorn

Karamellisert popcorn

karamellisert popcorn
karamellisert popcorn

Her om dagen laget vi karamellisert popcorn til en photoshoot med jul som tema. Vi har laget det et par ganger før og om du ikke har smakt det MÅ du gjøre det nå. Det er faktisk sjukt godt og muligens vanedannende:)

Karamellisert popcorn:

  • 100 g smør
  • 100 gr brunt sukker
  • 100 gr lys sirup
  • 1/2 ts natron
  • 1 ts  mandolsalt
  • 75 gr  ferdig popcorn ( 1 pose)

Smelt smøret i en stor tykkbunnet kjele. Rør inn sukker og sirup og la det koke på middels varme i 3 minutter mens du forsiktig rører rundt.Trekk kjelen av varmen og tilsett natron og salt. Rør godt å bland inn  i popcorn og bland alt godt sammen. Legg popcornene utover på et stekebrett med bakepapir, å stek på 150 C  i 4  minutter. Etter 4 minutter tar du de ut å rører litt i de. Stek videre i 3-4 minutter til.

Avkjøl og brekk de fra hverandre. Oppbevares i en lufttett boks.

 

Lykke til!

#pappautengluten #karamelisert #popcorn #aktiv #matglad #pappa #utengluten #cøliaki #cøliakiforeningen #marathon #running #daddy #theglutenfreedad #cooking #glutenfree #food #celiac

 

2 Responses

  1. Hvordan oppbevares de? Kaldt, eller romtemp? Og hvor lenge kan de stå?

    1. Hei:)
      I en luftett plastboks. Dessverre ikke mer enn et par dager.. Men ingen fare, disse blir fort borte:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You Might Also Enjoy

Glutenfri cannelloni med kjøttfyll

Glutenfrie Dumlekjeks

Glutenfri sjokoladekake med godis til halloween

Glutenfrie frokostpannekaker

Cous cous salat med halloumi, rødbeter & mynte

Glutenfri grov pai med fetaost og spinat

NYHETSBREV

Skriv deg på vårt nyhetsbrev og få oppskrifter, tips og informasjon om nye produkter, tilbud og rabatter, rett i innboksen.