Egg-og bacon muffins er vel egentlig den ultimate helgefrokosten, men de passer like godt i matpakken som til frokost/brunsj og lunsj.
Du trenger:
- 6 egg
- 6 skiver bacon
- noen skiver glutenfritt brød. Gjerne litt tørt
- olivenolje/ salt og pepper
Pensle muffinsbrettet med olje. Bruk ett glass til å stikke ut sirkler av brødet. Legg de nederst i formen og legg baconskivene langs med kanten av formen. Knekk ett egg i hver form. Strø på med salt og nykvernet pepper.
Bak de i ovnen i ca 15 min på 200 C
Tips: Disse kan du fint lage kvelden før å sende med i matpakken dagen etter.
#pappapoeng
Lykke til!
Pappa´n til Sevastianos
#pappautengluten #kapersoliven #glutenfri #matpakke #matpakketips #egg #bacon #muffins #aktiv #matglad #pappa #utengluten #cøliaki #cøliakiforeningen #matbloggsentralen #allerglutenfritt #godtno #nrkmat #glutenfritt #kosthold #marathon #running #daddy #cooking #glutenfree #food #desserts #cake #celiac
3 Responses
Hvordan oppbevarer du de fra kvelden til morningen?
Maya
Hei Maya:) I kjøleskapet natten over. Husk at du kan lage de som omelett også, du kan da droppe brødet i bunnen og fylle de med ost/ skinke /grønnsaker m.m. Lykke til:)