I dag får dere oppskriften på en super enkel glutenfri pasta med scampi. Med scampi, tomat , basillikum og hvitløk garanterer jeg en smak av Italia. At du lager denne på under 30 minutter er heller ikke feil:)
Du trenger:
- 1 boks hermetiske, hakkede tomater
- 1-2 fedd hvitløk
- 250 gr scampi (ferdig renset)
- 1 neve finhakket basillikum
- 6-8 cherytomater
- 2 ss god olivenolje
- 4 ss hvitvin (kan sløyfes)
- salt/pepper etter smak
- 1 pk barilla glutenfri spagetti
- 1 ss smør
Olivenolje til steking.
Kjør boks tomater, basilikum og olivenolje i en kjøkkenmaskin. Varm opp olivenolje i en tykkbunnet stekepanne og fres scampiene sammen med hvitløk på middels høy varme. Ha i cherrytomater og fres videre i ett minutt eller to. Ha i tomatsausen og hvitvin, kok videre på svak varme i ca 5 minutter.
Kok opp vann med en ts salt og kok pasta som anvist på pakken. Hell av vannet og rør inn en ss smør.
Bland sammen pasta og pastasausen å server straks.
Lykke til!
Pappa´n til Sevastianos
#pappautengluten #kapersoliven #glutenfri #pasta #scampi #middag #middagstips #aktiv #matglad #pappa #utengluten #matfrabunnen #hjemmelaget #cøliaki #cøliakiforeningen #matbloggsentralen #godtno #allersglutenfritt #marathon #running #daddy #cooking #homemade #glutenfree #food #seafood #spagetti #celiac