Glutenfri pizza sandwich
Glutenfri pizza sandwich må være noe av det beste vi har smakt av glutenfri sandwich, noen gang! Hva er det ikke å ikke like; pizza, digg fyll, og en bunn som er både myk og sprø på en gang. Du kan fylle den med akkurat det du ønsker, men vi tipser om at det er knallgodt med olivenolje, fetaost, tomat, ruccula og olivenpate eller pesto. Gjerne med litt god italiensk skinke i også.
Glutenfri pizzabunn mix
Vi har brukt vår nyhet pizzabunn mix i denne oppskriften. Du får den i nettbutikken vår, og på Meny, CCVest senter, Oslo.
Oppvarming/ tining
For oppvarming i ovn; spray litt vann over bakverket før det varmes i ovn på 150–160 C . Dette gjelder alt av glutenfri bakst. Dersom bakverket er fryst, anbefaler vi tining i ovn på 160C i 6–8 minutter. Det bør da fryses hele.
Ingredienser
- 1 pakke pizzabunn mix
- 2-3 ss olivenolje
- Oliven pate eller pesto
- 2 tomater
- 100 g fetaost eller mozzarella
- 6 blader basilikum
- 2 ss olivenolje
- 1 neve ruccula
- Lag pizzabunn som anvist på pakken
- Forvarm ovnen til 230C.
- del deigen i to eller tre emner, som du igjen former til middels store pizzabunner. hell over litt olivenolje og brett deigen (som en calzone).
- Stek i ovn i cirka 10–12 minutter.
- Åpne sandwichen/ bunnen mens den enda er varm. Bruk en kniv. Fyll med olivenolje, olivenpate eller pesto og ønsket fyll.
Vi i Pappa uten gluten har også gitt ut fire bøker med glutenfrie oppskrifter og gode tips til hvordan du lykkes med glutenfrie mat og bakst. Link til alle bøkene våre finner du her:
den store glutenfrie bakeboka
Bakeboka; Den store glutenfrie bakeboka
Den store glutenfrie kokeboka
Kokeboka; Den store glutenfrie kokeboka
Den store glutenfrie brødboka
Brødboka; Den store glutenfrie brødboka
Den store glutenfrie julebakeboka
Juleboka; Den store glutenfrie julebakeboka
#pappautengluten #glutenfri #pizza #sandwich #pizzasandwich #glutenfri #glutenfritt #utengluten #cøliaki #marathon #runner #glutenfree #food #celiac