Glutenfri hjemmelaget ravioli er noe av det beste jeg vet av pasta. Det tar faktisk ikke så lang tid å lage det heller. Vi har oppskrift på disse både i boken vår og her på bloggen, og jeg får veldig ofte tilbakemeldinger på hvor sjukt gode de er. Fyllet kan du selvfølgelig variere, og du kan forme i firkant eller sirkler, servere de i en fyldig tomatsaus eller pesto eller du kan spise de akkurat som de er. I mangel av salvie brukte vi rosmarin, og vi droppet muskat. Vi hadde også litt revet sitronskall i fyllet for syrlighet.
Denne oppskriften er en grunnoppskrift på pasta og kan derfor brukes til alle typer pasta.
Oppskrift på glutenfri ravioli finner du her:
Lykke til!
#pappautengluten #denstoreglutenfriebakeboka #glutenfri #ravioli #trening #familie #pappa #utengluten #cøliaki #godtno #marathon #running #glutenfree #dad #theglutenfreedad #cooking #italian #glutenfree #homemade #pasta #celiac #cookbook #foodblogger