Search
Close this search box.
Pappa uten gluten
Search
Close this search box.

Glutenfrie bananmuffins

image

Du trenger;

  • 50 g smør
  • 2  modne bananer
  • 150 g sukker
  • 1 egg
  • 1 ts vaniljesukker
  • 1 ts bakepulver
  • 250 glutenfritt mel
  • melisdryss til pynt

Smelt smør og avkjøl.  Mos bananene og vend inn sukker, vaniljesukker, smøret og ett sammenpisket egg. Sikt i glutenfri lys melblanding, bakepulver og bland sammen

Sett doble papirformer utover på en stekeplate og fyll deigen i formene ved hjelp av to spiseskjeer. Stek muffinsene midt i ovnen ved 200°C i 10 min. Avkjøl og sikt over melis.

Lykke til!

Pappa’n til Sevastianos 😉

Kilde; Det søte liv

 

4 Responses

  1. Brukte mandelmel og glutenfri havregryn, 75 gram mindre sukker, litt ekstra vaniljesukker og bakepulver og de ble kjempe gode. Liker denne bloggen/oppskriftene bare med litt mindre sukker 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You Might Also Enjoy

Glutenfri cannelloni med kjøttfyll

Glutenfrie Dumlekjeks

Glutenfri sjokoladekake med godis til halloween

Glutenfrie frokostpannekaker

Cous cous salat med halloumi, rødbeter & mynte

Glutenfri grov pai med fetaost og spinat

NYHETSBREV

Skriv deg på vårt nyhetsbrev og få oppskrifter, tips og informasjon om nye produkter, tilbud og rabatter, rett i innboksen.