Glutenfrie cookies med havregryn og rosiner
Glutenfrie cookies med havregryn og rosiner laget med vår nye cookie mix. Vi har byttet ut deler av melet med havregryn (glutenfrie) og tilsatt litt rosiner i kakedeigen. Dette ble skikkelig gode og sprø kjeks.
Cookie mix:
Du får nå Cookie mix i nettbutikken vår, og på Meny, CC-Vest i Oslo. Se alle våre nye mixer her.
Du trenger:
- 200 g cookie mix
- 130 g glutenfrie havregryn
- 1 dl vann
- 90 g smeltet smør
- 1 ts honning el. sirup
- 40 g rosiner
• Bland cookie miks med glutenfrie havregryn, vann, smør, honning og rosiner.
• Rør sammen alle ingrediensene med en skje i noen minutter. Rør til deigen er fast.
• Sett deigen i kjøleskapet i 20 minutter.
• Forvarm ovnen til 175 C.
• Ta deigen ut av kjøleskapet, og rull ut deigen til små kuler.
• Legg kulene over på et stekebrett dekket med bakeark. Trykk de litt ned. Kjeksene skal ha god avstand til hverandre.
• Stek kjeksene i cirka 12–15 min. Avkjøl på rist.
Vi i Pappa uten gluten har også gitt ut fire bøker med glutenfrie oppskrifter og gode tips til hvordan du lykkes med glutenfrie mat og bakst. Link til alle bøkene våre finner du her:
den store glutenfrie bakeboka
Bakeboka; Den store glutenfrie bakeboka
Den store glutenfrie kokeboka
Kokeboka; Den store glutenfrie kokeboka
Den store glutenfrie brødboka
Brødboka; Den store glutenfrie brødboka
Den store glutenfrie julebakeboka
Juleboka; Den store glutenfrie julebakeboka
#pappautengluten #glutenfri #glutenfrie #havregryn #cookies #cookie #utengluten #cøliaki #marathon #runner #glutenfree #oatmeal #raisin #cookies #nogluten #celiac