Sommerens favoritt er denne salaten med ruccula, pinjekjerner og fetaost. Helst med ett glass vin til. Ikke mye som minner om sommer ute akkurat nå i skrivende stund, men heldigvis er det ikke lenge igjen til vi får lyse sommerkvelder og sol.
I kveld har vi valgt en enkel løsning på fredagsmiddagen. Sevastianos er på overnatting så da passet dette bra.
Du trenger:
- 200 gr blandet salat. For eksempel ruccula/ isbergsalat/spinat
- 1 kvart vannmelon skåret i terninger
- 100 gr feta
- 5 ss ristede pinjekjerner
- Fiken-balsamico
- 1 ss olivenolje
Ha salat i en salatbolle, og tilsett vannmelon, feta og solsikkekjerner. Topp salaten med fikenbalsamico og litt olivenolje.
Lykke til!
Pappa`n til Sevastianos
#pappautengluten #kapersoliven #salad #feta #glutenfri #cøliaki #cøliakiforeningen #aktiv #matglad #pappa #utengluten #marathon #running #greek #daddy #cooking #glutenfree #food #celiac #matprat #matbloggsentralen #godtno