Det enkleste er ofte det beste, og akkurat sånn er det med denne pastaen. Med smaker som basilikum, hvitløk, feta og tomater smaker det av sol og sommer…
Du trenger:
- glutenfri pasta etter eget ønske
- 8- 10cherrytomater
- 1 neve frisk basilikum
- 1 fedd presset hvitløk (kan droppes)
- havsalt/kvernet pepper
- 150 gr feta
- 3-4 ss olivenolje
- 4-5 ss solsikkekjerner
- 5 ss revet parmesan
Kok pasta som anvist på pakken, og hell den over i en bolle. Ha over de øvrige ingrediensene, og topp med ristede solsikkekjerner , olivenolje og parmesan.
Bon apetitt!
#pappautengluten#kapersoliven #glutenfri #pasta #aktiv #matglad #pappa #utengluten #cøliaki #cøliakiforeningen #allersglutenfritt #matbloggsentralen #matprat #godtno #marathon #running #daddy #cooking #homemade #healthy #glutenfree #food #celiac