Glutenfri pasta med kremet laks, brokkoli, fløte og revet sitronskall er en nydelig rett som går veldig fort å lage og som barna garantert kommer til å elske. Vi har ikke noen problemer med å få i Sevastianos nok fisk, men det hadde ikke vært noe problem med denne retten uansett.
Du trenger:
- 4 stk laksefilet uten skinn
- 1 dl matfløte
- 150 gr frossen / frisk brokkoli i små bunter
- 1 ss revet sitronskall
- 1 fedd hvitløk
- 2 ss olivenolje
- salt/ pepper etter smak
- 2-3 ss revet parmesan
- 1 pk valgfri glutenfri pasta
Kos pasta som anvist på pakken.
Skjær laks i skiver. Varm olivenolje i pannen, tilsett laksen og brokkoli å stek det på svak varme. Tilsett hvitløk, revet sitronskall og fløte. La det putre videre under lokk.
Smak til med salt og pepper.
Vend inn pasta , strø over litt parmesan å server straks.
Lykke til!
Pappa´n til Sevastianos
#pappautengluten #kapersoliven, #middagpå15minutter #glutenfri #pasta #laks #småmatelskere #aktiv #matglad #pappa #utengluten #cøliaki #cøliakiforeningen #marathon #running #daddy #cooking #homemade #glutenfree #food #celiac
2 Responses
Så helt nydelig ut! Må prøves
Tusen takk:) Den er veldig god:) Lykke til!