Search
Close this search box.
Pappa uten gluten
Search
Close this search box.
Glutenfrie sandkaker med krem og jordbær
Glutenfrie sandkaker med krem og jordbær

Glutenfrie sandkaker med krem og jordbær

Glutenfrie sandkaker

Glutenfrie sandkaker med krem og jordbær

Glutenfrie sandkaker med krem og jordbær imponerer på kakebordet året rundt. Sandkaker er enkle å lage, og med bær og krem blir det en stor favoritt for store og små. Deigen skal stå i kjøleskapet i minimum 4–5 timer, gjerne over natten, så den kan med fordel lages kvelden før bruk. Denne oppskriften gir cirka 25 sandkaker.

Glutenfritt mel

Vi bruker nå kun eget mel i oppskriftene våre, Pappa uten gluten, glutenfritt mel , men dette utelukker ikke andre melsorter dersom du har de stående.

 

  • 1 dl pisket krem til fyll
  • Valgfrie bær til pynt

 

  1. Pisk sammen smør og melis.
  2. Tilsett egget og rør videre.
  3. Bland inn mel og mandelmel, rør til du har en jevn og fin deig. Dekk deigen med plastfilm og sett den i kjøleskapet over natten.
  4. Forvarm ovnen til 180 C
  5. Ta deigen ut av kjøleskapet og la den hvile på benken 15 minutter før bruk.
  6. Lag små kuler av deigen (cirka 23 g pr stk), og trykk deigen ut i formene (skal ikke pensles).
  7. Stek kakene midt i stekeovn i 12–15 minutter. Avkjøl kakene helt før de tas ut av formene.
  8. Fyll avkjølte sandkaker med pisket krem og pynt med valgfrie bær.

 

Glutenfrie sandkaker med krem og jordbær
Glutenfrie sandkaker med krem og jordbær
Glutenfrie sandkaker med krem og jordbær
Glutenfrie sandkaker med krem og jordbær

 

Du får flere glutenfrie produkter i nettbutikken vår- Se hele utvalget her.

Vi i Pappa uten gluten har også gitt ut fire bøker med glutenfrie oppskrifter og gode tips til hvordan du lykkes med glutenfrie mat og bakst. Link til alle bøkene våre finner du her:

 

den store glutenfrie bakeboka

den store glutenfrie bakeboka

Bakeboka; Den store glutenfrie bakeboka

 

Den store glutenfrie kokeboka

Den store glutenfrie kokeboka

Kokeboka; Den store glutenfrie kokeboka

 

Den store glutenfrie brødboka

Den store glutenfrie brødboka

Brødboka; Den store glutenfrie brødboka

 

Den store glutenfrie julebakeboka

Den store glutenfrie julebakeboka

Juleboka; Den store glutenfrie julebakeboka

 

#pappautengluten #glutenfritt #glutenfrie #sandkaker #terter #17mai #aktiv #trening #familie #pappa #utengluten #cøliaki #godtno #denstoreglutenfriebakeboka #denstoreglutenfriekokeboka #marathon #runner #glutenfree #food #sweets #foodblogger #cookbooks #celiac

2 Responses

  1. Hei, hvilket merke lyst mel bruker du? Det er så forskjellig hva slags egenskaper de har..

    1. Bruker eget nå, kan kjøpes i nettbutikken. Ellers har vi ofte brukt Semper eller Schaer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You Might Also Enjoy

Glutenfri cannelloni med kjøttfyll

Glutenfrie Dumlekjeks

Glutenfri sjokoladekake med godis til halloween

Glutenfrie frokostpannekaker

Cous cous salat med halloumi, rødbeter & mynte

Glutenfri grov pai med fetaost og spinat

NYHETSBREV

Skriv deg på vårt nyhetsbrev og få oppskrifter, tips og informasjon om nye produkter, tilbud og rabatter, rett i innboksen.