Search
Close this search box.
Pappa uten gluten
Search
Close this search box.
Glutenfritt grov brød med eget mel
Glutenfritt grov brød med eget mel

Glutenfritt grovbrød med eget mel

Glutenfritt grov brød med eget mel

Dette grovbrødet anbefaler vi at du tester ut. Det er enkelt å lage og det holder i flere dager på benken. I denne oppskriften har vi brukt vårt eget grovmel som kan kjøpes her. 

 

  1. Ha melet i en bakebolle.
  2. Rør ut honningen, vann og gjær i en annen bolle.
  3. Ha de våte i det tørre, litt etter litt, og tilsett så olje og saltet.
  4. Dekk bollen med plastfolie og la deigen heve til dobbelt størrelse i 2-3 timer. Gjerne over natten.
  5. Ha så deigen ut på en melet overflate. Kna deigen godt, og form den til et rundt brød. Tilsett mer mel om nødvendig. Skjær et kryss i brødet og la det heve ytterligere 40-50 minutter,  under en stor bolle eller et kjøkkenhåndkle.  Pensle med olje og strø over litt mel.
  6. Stekes i forvarmet forvarmet ovn på 200-220 ° C i 30-35 minutter. Avkjøles på rist.
Glutenfritt grov brød med eget mel Glutenfritt grov brød med eget mel

#pappautengluten #glutenfritt #mel #grovbrød #brød #glutenfree #flour #bread

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You Might Also Enjoy

Glutenfri cannelloni med kjøttfyll

Glutenfrie Dumlekjeks

Glutenfri sjokoladekake med godis til halloween

Glutenfrie frokostpannekaker

Cous cous salat med halloumi, rødbeter & mynte

Glutenfri grov pai med fetaost og spinat

NYHETSBREV

Skriv deg på vårt nyhetsbrev og få oppskrifter, tips og informasjon om nye produkter, tilbud og rabatter, rett i innboksen.