Scones med cheddar og mozzarella. Vi har sagt det før, og vi sier det igjen; scones er noe av det enkleste du kan lage i glutenfritt! Disse er intet unntak. Du har alle ingrediensene i bolle, rører godt, og fordeler røren i muffinsformer før du steker. Enklere blir det nesten ikke!
- 220 g Pappa uten gluten- lys melblanding
- 1ts bakepulver (8g)
- 30g romtemperert smør
- 1-2 ts tørket oregano og/- eller basilikum
- 50g revet ost (mozzarela & cheddar)
- 200 g melk
- Salt og pepper
- 1-2 ss smør til muffinsformen
- Forvarm oven til 180°C.
- Bland alle ingredienser godt sammen.
- Smør et muffinsbrett og fordel i røren/deigen, det blir 6 store eller 8 små scones. Røren skal være løs.
- Bruk en skje til å fylle opp muffinsformene.
- Dypp en skje i litt vann for å fukte toppen av sconesene.
- Stek cirka 20 min til de får en gyllen farge.
#glutenfrie #scones #glutenfritt#aktiv #trening #familie #pappa #utengluten #cøliaki #marathon #runner #glutenfree #food #baking #celiac