Glutenfri pasta med bacon og fløte
Glutenfri pasta med bacon og fløte er perfekt på dager du vil ha noe knallgodt til middag, men ikke ønsker å bruke for lang tid på matlagingen. Dette er en sånn rett. Vi har tatt utgangspunkt i oppskriften på pasta carbonara della Sevastianos , men tilsatt noen tomater, litt spicy salami , urter og masse digg ost.
Dene retten lager du på under 30 minutter og vi garanterer suksess!
Ingredienser
- 1 pakke valgfri pasta
- 100 g bacon, skjæres i biter
- 50 g salami, strimles
- 1–2 tomater, skåret i biter
- 2 ss olivenolje eller smør
- 1 dl fløte
- 70 g revet ost
- 3 ss valgfrie urter som basilikum, timian, persille mm
- 1 fedd hvitløk
- salt og pepper etter smak
- 4–5 ss revet parmesan til topping.
- Kok pasta som anvist på pakken.
- Stek bacon i olivenolje. Tilsett salami og la det surre litt på middels temperatur. Ha i tomater og la det steke videre i 5–7 minutter. Skru ned varmen litt.
- Ha i fløte og ost, og tilsett urtene. La det koke inn forsiktig på svak varme i noen minutter.
- Bland inn pasta og server med revet parmesan, salt og nykvernet pepper.
Vi har et stort utvalg av glutenfri pasta i nettbutikken vår, se hele utvalget her.
*Dette innlegget er merket annonse da vi har brukt lenke til Pappa uten gluten´s egne produkter i oppskriften.
Vi i Pappa uten gluten har også gitt ut fire bøker med glutenfrie oppskrifter og gode tips til hvordan du lykkes med glutenfrie mat og bakst. Link til alle bøkene våre finner du her:
Bakeboka; Den store glutenfrie bakeboka
Kokeboka; Den store glutenfrie kokeboka
Brødboka; Den store glutenfrie brødboka
Juleboka; Den store glutenfrie julebakeboka
#pappautengluten #glutenfri #pasta #carbonara #barnaskjøkken #denstoreglutenfriekokeboka #cøliaki #godtno #glutenfree #pastarecipe #italian #food #marathon #runner #food #celiac