Denne salaten er kjempegod og med kylling, bacon, krutonger ( glutenfrie) og parmesan synes Sevastianos at det var sykt godt!:) Vi måtte fjerne noen av salatbladene og droppe dressingen men resten gikk ned. Twice😉
Ingredienser;
- Salat, vi brukte isberg og baby spinat
- Kyllingfileet stekt i rosmarin, sitronpepper og havsalt
- Sprøstekt bacon
- Krutonger laget av glutenfritt brød
- Dressing
- Parmesan
Begynn med å skylle salaten i kaldt vann. Stek kyllingen i en panne med olivenolje. Krydre godt med det du liker best.
Bland salaten i en salatbolle med litt olje. Legg den over på tallerken. Skjær kyllingen i tynne skiver og legg den på tallerken med salat. Topp med sprøstekt bacon og krutonger. Ha over dressingen og godt med revet parmesan.
Voila!
Krutonger;
- Krutonger lager du enkelt ved å steke de i litt olivenolje og havsalt. Dersom du vil droppe oljen kan du steke de i ovnen. Ca 180 grader
Dressing ( vår egen)
- Saften av 1/2 sitron
- 50 ml Olivenolje
- 1 ss gresk yoghurt
- 1 ts Dijon sennep
- 1 fedd hvitløk
- Sitronpepper og salt
One Response