Denne indiske gryta passer like bra for små og store. Vi tok det litt rolig på chillien men akkurat nok til at vi voksene ble fornøyd også.
Du trenger;
- Kyllingfileter
- kikerter. Legges i bløt kvelden før eller kjøp ferdige på boks.
- Paprika
- Kokos melk
- koriander/ chilli/mynte/ hvitløk
- Yoghurt naturell
- Honning
- 1 glass med tikka masala.
- Papadums. Inneholder ikke gluten.
- Ris
Skjær opp kyllingfileter i skiver. Varm pannen og fres opp hvitløk, hakket koriander og chili.
Tilsett kyllingen og paprika. Stek til den får en gyllen farge.
Tilsett kikerter, kokosmelk og tikka masala. La det koke i ca 20 min. I mellomtiden lager du mynte raita og koker risen.
Mynte raita;
- Ha yoghurt naturel i en bolle
- Tilsett 1 ss honning
- Hakket mynte
kjøles i kjøleskapet.
Sett ovnene på 250 grader. Pensle papadumsene med olje på begge sider og legg de på bakepapir på stekebrettet. Stekes varm ovn i ca 2 min.
Velbekomme!
Yiannis & Sevastianos