Search
Close this search box.
Pappa uten gluten
Search
Close this search box.
Enkle, glutenfrie scones med cheddar & mozzarella
Enkle, glutenfrie scones med cheddar & mozzarella

Enkle, glutenfrie scones med cheddar & mozzarella

Enkle, glutenfrie scones med cheddar & mozzarella

Scones med cheddar og mozzarella. Vi har sagt det før, og vi sier det igjen; scones er noe av det enkleste du kan lage i glutenfritt! Disse er intet unntak. Du har alle ingrediensene i bolle, rører godt, og fordeler røren i muffinsformer før du steker. Enklere blir det nesten ikke!

 

  • 220 g Pappa uten gluten- lys melblanding
  • 1ts bakepulver (8g)
  • 30g romtemperert smør
  • 1-2 ts tørket oregano og/- eller basilikum
  • 50g revet ost (mozzarela & cheddar)
  • 200 g melk
  • Salt og pepper
  • 1-2 ss smør til muffinsformen

 

 

  1. Forvarm oven til 180°C.
  2. Bland alle ingredienser godt sammen.
  3. Smør et muffinsbrett og fordel i røren/deigen, det blir 6 store eller 8 små scones. Røren skal være løs.
  4. Bruk en skje til å fylle opp muffinsformene.
  5. Dypp en skje i litt vann for å fukte toppen av sconesene.
  6. Stek cirka 20 min til de får en gyllen farge.
Enkle, glutenfrie scones med cheddar & mozzarella Enkle, glutenfrie scones med cheddar & mozzarella Enkle, glutenfrie scones med cheddar & mozzarella

#glutenfrie #scones #glutenfritt#aktiv #trening #familie #pappa #utengluten #cøliaki #marathon #runner #glutenfree #food #baking #celiac

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You Might Also Enjoy

Glutenfri cannelloni med kjøttfyll

Glutenfrie Dumlekjeks

Glutenfri sjokoladekake med godis til halloween

Glutenfrie frokostpannekaker

Cous cous salat med halloumi, rødbeter & mynte

Glutenfri grov pai med fetaost og spinat

NYHETSBREV

Skriv deg på vårt nyhetsbrev og få oppskrifter, tips og informasjon om nye produkter, tilbud og rabatter, rett i innboksen.