Search
Close this search box.
Pappa uten gluten
Search
Close this search box.
Dryss revet parmesan over

Glutenfire breadsticks av brødrester

Glutenfrie breadsticks

Har du brødrester liggende er de perfekte til å lage breadsticks av. Det glutenfrie brødet holder ikke alltid mange dagene på kjøkkenbenken så da kan dette være en lur måte å bruke opp brødet på.

Tips: Dette kan brukes som krutonger i salater også. Skjær da brødet i terninger.

Du trenger:

  • Brød skåret i staver
  • God olivenolje
  • Parmesan
  • Salt/pepper/oregano

Legg brødet på ett bakepapir og ha godt med olivenolje over. Dryss over salt/pepper/oregano å bland det godt sammen. Ha over revet parmesan, og sett det i ovnen. Stekes i forvarmet på 220 C i ca 8-10 minutter. Avkjøles på rist.

Kan brukes som tilbehør på tapas-bordet eller i supper og salater.

 

Legg brødrestene på ett bakepapir
Legg brødrestene på ett bakepapir
Ha godt med olivenolje over
Ha godt med olivenolje over
Dryss revet parmesan over
Dryss revet parmesan over

Bon appetit !
Bon appetit !

Lykke til!

Pappa´n til Sevastianos

#pappautengluten #kapersoliven #glutenfrie #breadsticks #grissini #aktiv #matglad #pappa #utengluten #cøliaki #cøliakiforeningen #matprat #nrkmat #matpaabordet #godtno #marathon #running #daddy #cooking #glutenfree #homemade #food #celiac

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You Might Also Enjoy

Glutenfri cannelloni med kjøttfyll

Glutenfrie Dumlekjeks

Glutenfri sjokoladekake med godis til halloween

Glutenfrie frokostpannekaker

Cous cous salat med halloumi, rødbeter & mynte

Glutenfri grov pai med fetaost og spinat

NYHETSBREV

Skriv deg på vårt nyhetsbrev og få oppskrifter, tips og informasjon om nye produkter, tilbud og rabatter, rett i innboksen.