Har du brødrester liggende er de perfekte til å lage breadsticks av. Det glutenfrie brødet holder ikke alltid mange dagene på kjøkkenbenken så da kan dette være en lur måte å bruke opp brødet på.
Tips: Dette kan brukes som krutonger i salater også. Skjær da brødet i terninger.
Du trenger:
- Brød skåret i staver
- God olivenolje
- Parmesan
- Salt/pepper/oregano
Legg brødet på ett bakepapir og ha godt med olivenolje over. Dryss over salt/pepper/oregano å bland det godt sammen. Ha over revet parmesan, og sett det i ovnen. Stekes i forvarmet på 220 C i ca 8-10 minutter. Avkjøles på rist.
Kan brukes som tilbehør på tapas-bordet eller i supper og salater.
Legg brødrestene på ett bakepapir
Ha godt med olivenolje over
Dryss revet parmesan over
Bon appetit !
Lykke til!
Pappa´n til Sevastianos
#pappautengluten #kapersoliven #glutenfrie #breadsticks #grissini #aktiv #matglad #pappa #utengluten #cøliaki #cøliakiforeningen #matprat #nrkmat #matpaabordet #godtno #marathon #running #daddy #cooking #glutenfree #homemade #food #celiac