Glutenfri grov ostepai
Glutenfri grov ostepai. Perfekt til middag og i matpakken. . Denne pai bunnen er laget på vår grove melblanding Og den er fylt med masse digg ost, fetaost, fløte og dill.
Glutenfritt mel
Vi bruker nå kun eget mel i oppskriftene våre, Pappa uten gluten, glutenfritt mel , men dette utelukker ikke andre melsorter dersom du har de stående. Vi har brukt det grove melet vårt i oppskriften på grov paibunn.
Utbaking
Denne pai deigen er veldig enkel å jobbe med, og vi både kjevlet den litt ut på bakearket, for så å trykke ut resten i formen. Dersom du synes det er vanskelig, kan bunnen kjevles ut mellom to bakeark.
Nettbutikk
Vi har mange glutenfrie produkter i nettbutikken nå, sjekk ut hele utvalget her.

Paibunn
🌱 200 g glutenfritt grovt mel
🌱 120 g romtemperert smør
🌱 4 ss vann
🌱 1/2 ts salt
Kna sammen, dekk til og sett i kjøleskapet i minimum 30 min.
Fyll
🌱 150 g fetaost
🌱 100 g drevet gulost
🌱 4 egg
🌱 2 dl fløte
🌱1 ts dill, finhakkes
🌱 1 klype salt
- Forvarm ovnen til 180 ·C
- Kjevle ut pai bunnen mellom to bakeark. Denne bunnen kan også kjevles ut litt på ett bakeark og resten kan trykkes ut.
- Ha bunnen, på bakearket, over i en paiform. Trykk den godt oppover kantene. Forstek bunnen i noen minutter.
- pisk sammen egg og fløte, ha i ost, dill og salt og rør videre.
- Hell fyllet over bunnen og stek i cirka 30-40 minutter. Avkjøl på rist.


*Dette innlegget er merket annonse da vi har brukt lenke til Pappa uten gluten´s eget mel i oppskriften.
Vi i Pappa uten gluten har også gitt ut fire bøker med glutenfrie oppskrifter og gode tips til hvordan du lykkes med glutenfrie mat og bakst. Link til alle bøkene våre finner du her:

Bakeboka; Den store glutenfrie bakeboka

Kokeboka; Den store glutenfrie kokeboka

Brødboka; Den store glutenfrie brødboka

Juleboka; Den store glutenfrie julebakeboka