Pizza med Creme fraishe, squash, mozzarella og pinjekjerner er en ny favoritt her i huset! Ønsker du deg en quickfix-middag på restaurantnivå, så bør du velge pizzabunn fra BFree. Bunnen er tynn og den blir perfekt sprø. Jeg var imponert (og litt overrasket) over hvor god den var. Vi har denne uken fått teste ut glutenfrie produkter fra BFree, og vi har vært veldig fornøyd med absolutt alle produktene. De er, i tillegg til glutenfrie også veganske.
Produktene FRa BFree får du på Meny, Rema, Coop, Kiwi og Joker.
Vi har laget to typer pizzaer med forskjellig topping- en med prosciutto, ruccula og parmesanflak og denne med Creme fraiche, squash, mozzarella og pinjekjerner.
Ingredienser:
- 1 pk pizzabunner fra BFree
- 1/2 beger creme fraishe
- 1 fedd hvitløk
- 100 gr gulost
- 1 pk mozarella
- 1 squash skåret i skiver
- 3-4 ss pinjekjerner
- noen blader basilikum til topping
- 4 ss olivenolje
- Salt og nykvernet pepper etter smak
Forvarm ovnen som anvist på pakken. Legg bunnene på 2 stekebrett dekket med bakeark. bland hvitløk i creme fraise og fordel blandingen over bunnene. Spre over evet ost, mozzarella og squash over pizzaene før steking. Topp med et par ss olivenolje, pinjekjerner og salt over hver pizza. Stekes i cirka 15 minutter.
Ta pizzaene ut av ovnen og dryss over noen blader basilikum og nykvernet pepper.
Husk å tagge alle dine deilige BFree-oppskrifter med #BFreeFoodie for sjansen til å bli delt på siden deres. De trekker en “BFree Foodie of the month” den siste fredagen i hver måned. Kanskje nettopp ditt bilde havner på veggen deres:)
Flere BFree produkter finner du her.
Lykke til!
#bfreefoodie #annonse #pappautengluten #glutenfri #vegetar #pizza #pizzabunn #godtno #collab #ad #bfree #food #glutenfree #products #vegetarian #pizza #marathon #runner #daddy #family #food #foodblogger