Vi er i full gang igjen etter en avslappende sommer. Det er ganske brutalt når vekkerklokken ringer kl 0600 og alle skal klargjøres til skole, jobb og aktiviteter igjen. Da er det godt å ha noen enkle løsninger for middagen. En god middag trenger ikke å ta så mye tid. Denne er også enkel å lage til mange hvis det skulle dukke opp ekstra middagsgjester som det ofte gjør hos oss:)
Du trenger: (4 porsjoner)
- 500 gr kjøttdeig/ karbonadedeig
- 1 boks hakkede tomater
- 1/2 finhakket løk
- 2 fedd hvitløk
- salt/pepper /oregano
- 4-5 ss revet parmesan
- 1 pk glutenfri spagetti
- Olivenolje til steking
Kok pasta som anvist på pakken.
Brun kjøttdeig i pannen med litt olivenolje. Bruk ganske høy varme. Tilsett løk og hvitløk. La det frese videre. Skru ned varmen og tilsett tomatene. Smak til med salt, pepper og gjerne litt oregano eller basilikum.
Server pasta og kjøttsaus med revet parmesan på toppen.
Lykke til!
Pappa´n til Sevastianos:)
#pappautengluten #kapersoliven #glutenfri #pasta #hjemmelaget #middag #30minutter #aktiv #matglad #pappa #utengluten #godtno #matprat #matstart #matbloggsentralen #allersglutenfritt #cøliaki #cøliakiforeningen #marathon #running #daddy #cooking #homemade #glutenfree #food #celiac