Denne glutenfrie vegetar pastaen lager du på 15 minutter maks. Den er dessuten et knallgodt alternativ til kjøttfrie dager. Prøv selv.
Ingredienser: 4 pers
- 1 squash i terninger
- 1 neve frisk basilikum
- 1 knivsodd finhakket chili
- 1 fedd finhakket hvitløk
- 1 glass solmodne tomater
- 2 ss pesto
- 100 g feta i terninger
- 2 ss ristede pinjekjerner
- 1/2 dl olivenolje
- Valgfri pasta
Kok pasta som anvist på pakken.
Stek squash , basilikum og hvitløk mykt i oljen i noen minutter. Tilsett de øvrige ingrediensene (bortsett fra feta og pinjekjerner) og stek videre i 3-4 minutter. Hell vannet av pastaen, legg pastaen på en tallerken med sausen, og topp retten med fetaost og pinjekjerner.
Lykke til!
Pappa´n til Sevastianos
#pappautengluten #glutenfri #denstoreglutenfriebakeboka #vegetar #pasta #aktiv #matglad #familie #pappa #utengluten #cøliaki #matbloggsentralen #godtno #cøliakiforeningen #marathon #running #runner #dad #cooking #food #foodblogger #glutenfree #celiac #thefeedfeed #thefeedfeedglutenfree #vegetarian #meatfree