Search
Close this search box.
Pappa uten gluten
Search
Close this search box.
Glutenfritt "olja brød"
Glutenfritt "olja brød"

Glutenfritt “olja brød”

Glutenfritt "olja brød"

Glutenfritt “olja brød” er Sevastianos sin egen “oppfinnelse”. Han elsker nemlig brød stekt crispy I olivenolje, toppet med havsalt og oregano. Gjerne med revet parmesan over også. Perfekt når du vil bruke opp tørre brødrister eller lage krutonger. Vi steker ofte olja brød til frokost med egg og bacon, men vi serverer det like ofte som tilbehør til meze. Ofte lager vi det til kveldsmat også, og da gjerne med et fat med god ost, tomater og oliven. Dette spiser selv de mest kresne barn (og voksne). Det tør jeg nesten garantere deg!

 

  • 4 skiver brød (gjerne tørt)
  • 1/2 dl god olivenolje
  • 1 klype havsalt
  • 1 ss oregano
  • 1 ss revet parmesan
  1. Varm opp oljen i en stekepanne. Stek brødet gyllent på begge sider.
  2. Strø over salt, oregano og topp med revet parmesan før servering.

 

 

Glutenfritt "olja brød" Glutenfritt "olja brød"

#pappautengluten #glutenfritt #oljabrød #aktiv #familie #pappa #utengluten #cøliaki #denstoreglutenfriekokeboka #denstoreglutenfriebakeboka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You Might Also Enjoy

Glutenfri cannelloni med kjøttfyll

Glutenfrie Dumlekjeks

Glutenfri sjokoladekake med godis til halloween

Glutenfrie frokostpannekaker

Cous cous salat med halloumi, rødbeter & mynte

Glutenfri grov pai med fetaost og spinat

NYHETSBREV

Skriv deg på vårt nyhetsbrev og få oppskrifter, tips og informasjon om nye produkter, tilbud og rabatter, rett i innboksen.