Glutenfritt “olja brød” er Sevastianos sin egen “oppfinnelse”. Han elsker nemlig brød stekt crispy I olivenolje, toppet med havsalt og oregano. Gjerne med revet parmesan over også. Perfekt når du vil bruke opp tørre brødrister eller lage krutonger. Vi steker ofte olja brød til frokost med egg og bacon, men vi serverer det like ofte som tilbehør til meze. Ofte lager vi det til kveldsmat også, og da gjerne med et fat med god ost, tomater og oliven. Dette spiser selv de mest kresne barn (og voksne). Det tør jeg nesten garantere deg!
- 4 skiver brød (gjerne tørt)
- 1/2 dl god olivenolje
- 1 klype havsalt
- 1 ss oregano
- 1 ss revet parmesan
- Varm opp oljen i en stekepanne. Stek brødet gyllent på begge sider.
- Strø over salt, oregano og topp med revet parmesan før servering.
#pappautengluten #glutenfritt #oljabrød #aktiv #familie #pappa #utengluten #cøliaki #denstoreglutenfriekokeboka #denstoreglutenfriebakeboka