Kremet kyllingpasta med spinat og parmesan
Kremet kyllingpasta med spinat og parmesan er en stor favoritt her i huset og vi tror at den fort kan bli deres favoritt også. Helt perfekt å servere til både små og store matelskere!
Vi har brukt pasta fra egen nettbutikk og hele utvalget ser du her.
Porsjoner: 4
- 2 ss rød pesto
- 4 kyllingfileter
- 1 fedd hvitløk
- 2 ss olivenolje
- 50 g smør
- 200 g spinat
- 1 boks med fløte
- 100 g revet parmesan
- salt og pepper etter smak
- Pasta Rigatoni
- Forvarm ovnen til 180 C.
- Gni kyllingfiletene inn med rød pesto og stek de gyllne i olivenoljen på begges sider.
- Ha i hvitløk, smør og spinat. Stek til såpinaten er dampet. Tilsett fløte og la det koke opp. Rett før fløten koker, setter du pannen tilside. Legg kylling, spinat og saus i en ildfast form, og topp med halvparten av parmesanen, salt og pepper. Sett den i ovnen i cirka 20 minutter.
- Kok pasta som anvist på pakken. Hell av vannet og vendt den over i den ildfaste formen. Bland godt. Topp med parmesan og server!
Du får flere glutenfrie produkter i nettbutikken vår- Se hele utvalget her.
Vi i Pappa uten gluten har også gitt ut fire bøker med glutenfrie oppskrifter og gode tips til hvordan du lykkes med glutenfrie mat og bakst. Link til alle bøkene våre finner du her:
den store glutenfrie bakeboka
Bakeboka; Den store glutenfrie bakeboka
Den store glutenfrie kokeboka
Kokeboka; Den store glutenfrie kokeboka
Den store glutenfrie brødboka
Brødboka; Den store glutenfrie brødboka
Den store glutenfrie julebakeboka
Juleboka; Den store glutenfrie julebakeboka
#pappautengluten #kremet #pasta #spinat #parmesan #glutenfri #glutenfritt #cøliaki #aktiv #familie #pappa #utengluten #marathon #runner #glutenfree #food #creamy #butter #chicken #soinach #pasta #glutenfreefood #food #celiac