/Annonse/
Vi er hjemme på dag 7, og som de fleste andre begynner vi å merke at vi har tilbragt mye tid innendørs den siste tiden. Så da Sevastianos foreslo at vi skulle spise lunsj i hagen, var det ingen som protesterte. Det er riktignok litt kjølig enda, men vi hadde med hjemmelaget tomatsuppe på termos, kokte egg, og hold deg fast; hvitløksbaguetter! Det har vært sårt savnet her i huset etter diagnosen, og det var faktisk Sevastianos selv som kom på at vi kunne lage det av de lyse baguettene fra Møllerens. Du snitter bare litt i de, og dytter ned hjemmelaget eller ferdig kjøpt hvitløkssmør. Så utrolig digg! Vi dekket bordet, spiste lunsj og spilte litt basket. En perfekt pause fra en ny og uvant hverdag.
Det var utrolig deilig å sitte i lé i solen en liten stund, spise suppe og deilige baguetter. Det er ikke så mye vi får gjort med situasjonen slik som den er nå, så da får vi bare gjøre det beste vi kan for å roe ned og kose oss sammen som familie.
Mer om den nye serien med glutenfrie produkter fra Møllerens finner du her.
Fikk du også lyst til å prøve disse hvitløksbaguettene? Da trenger du:
- 1 pk lyse baguetter fra Møllerens
Hvitløkssmør:
- 70 gr romtemperert smør. Bruk gjerne et melkefritt alternativ
- 1 fedd hvitløk
- 3 ss finhakket frisk persille
- noen dråper sitronsaft
- salt/pepper
Mos alle ingrediensene godt sammen, lag en “pølse” av smøret og rull det sammen med et bakeark. Sett smøret kjølig i cirka 20 minutter før bruk.
#møllerens #glutenfri #mollerensglutenfri #pappautengluten